ADVERTISEMENT

Σίσσυ Χρηστίδου ‑ Θοδωρής Μαραντίνης: Το τελευταίο κοινό τους ταξίδι

Οι αναρτήσεις τους στο Instagram

Newsroom

Ενημερώθηκε
1' χρόνος ανάγνωσης
Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Το τελευταίο κοινό τους ταξίδι
ADVERTISEMENT

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση ότι ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου αποφάσισαν μετά από 13 χρόνια σχέσης και 9 χρόνια γάμου να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους. Σίγουρα πλέον η μεγάλη προτεραιότητα και των δυο είναι τα δυο παιδιά του , οι δυο γιοι τους που λατρεύουν και οι δυο.

ADVERTISEMENT

Η αλήθεια είναι ότι από τα Χριστούγεννα και μετά η Σίσσυ που ως γνωστό είναι λάτρης του instagram και δημοσιεύει βίντεο και φωτογραφίες της από τους προορισμούς της, πήγε αρκετά ταξίδια αλλά με φίλους της και όχι με τον Θοδωρή Μαραντίνη. Το τελευταίο ταξίδι που που πήγαν μαζί και το είδαμε στο Instagram ήταν τον Δεκέμβριο του 2018 στην Αράχωβα και τα Χριστούγεννα που βρέθηκαν μαζί στο Πήλιο.

ADVERTISEMENT

Aπό τότε η Σίσσυ δεν δημοσίευσε κάποιο άλλο ταξίδι μαζί με τον Θοδωρή αλλά μόνο με φίλους και φίλες της

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ADVERTISEMENT
READ NEXT

Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο