To Ελληνικό προϊόν που ξεπουλάει στην Νέα Υόρκη
Πωλείται σε περισσότερα από 55 σημεία στο Μανχάταν
Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΡΔΑΡΗΣ
Ένα Ελληνικό προϊόν φαίνεται να κατακτά την Νέα Υόρκη με το αμερικάνικο «Wine & Spirits Magazine» να το χαρακτηρίζει ως έναν από τα κορυφαίους αφρώδεις οίνους του καλοκαιριού και να του απονέμει πολύ υψηλή βαθμολογία.
Ο λόγος για τον ελληνικό αφρώδη οίνο Blink Zibibbo ο οποίος σχεδιάστηκε από τον οινολόγο και οινοποιό Παύλο Αργυρόπουλο το 2005, με την ίδρυση της εταιρείας BLINK WINES. Ένα Ελληνικό αφρώδες αρωματικό κρασί με δροσερή γεύση σε προσιτή τιμή για την παγκόσμια αγορά.
Το Blink Zibibbo παράγεται από βιολογικά σταφύλια και προέρχεται από την ευρέως γνωστή για το άρωμά της και την επίγευσή της ποικιλία Μοσχάτο Αλεξανδρείας, που καλλιεργείται στην Λήμνο, ή αλλιώς Zibibbo!
Μάλιστα το 60% της παραγωγής της προορίζεται κυρίως για τις Ηνωμένες Πολιτείες όπου πωλείται σε περισσότερα από 55 σημεία στο Μανχάταν και στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Υόρκης και ξεπουλάει λόγο ζήτησης.