ADVERTISEMENT

Η αστυνομία κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για ζόμπι ρακούν

Περπατούν στα δύο πόδια, τους πέφτουν τα δόντια και παραμορφώνεται η εικόνα τους

Newsroom
1' χρόνος ανάγνωσης
Η αστυνομία κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για ζόμπι ρακούν
ADVERTISEMENT

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Όσο και αν ακούγεται παράξενο, η αστυνομία του Σικάγο εξέδωσε ανακοίνωση για την ύπαρξη επικίνδυνων ζόμπι ρακούν.

ADVERTISEMENT

Όλοι οι λογικοί άνθρωποι, αν διάβαζαν είδηση για την ύπαρξη ρακούν ζόμπι, δεδομένα θεωρούσαν πως πρόκειται για φάρσα...

Δεν είναι όμως, καθώς οι επίσημοι λογαριασμοί της Αστυνομίας του Σικάγο, σύμφωνα με το Associated Press, προειδοποιούν τους κατοίκους της πόλης για την ύπαρξη τέτοιων ζώων.

Ο λόγος που έχουν τον χαρακτηρισμό αυτό είναι επειδή πάσχουν από την νόσο του Carre, τα οποία «χτυπά» στο νευρικό τους σύστημα, με αποτέλεσμα να περπατούν στα δύο πόδια, να τους πέφτουν τα δόντια και να παραμορφώνεται η εικόνα τους.

ADVERTISEMENT

Μάλιστα, αν δαγκώσουν κάποιο σκυλί ή οποιοδήποτε άλλο ζώο, υπήρχε κίνδυνος μετάδοσης σοβαρής ασθένειας.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο