E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Το μοντέλο με τις σeξι φωτογραφίες που έγινε υπουργός

Η είδηση της υπουργοποίησης της έκανε τον γύρο του κόσμου

Το μοντέλο με τις σeξι φωτογραφίες που έγινε υπουργός
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM

Η Ιταλοί έχουν αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι δεν έχουν κανένα θέμα να ψηφίσουν σeξι γυναίκες και να τους δώσουν μια θέση στο κοινοβούλιο. Όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση η Mara Carfagna, που έγινε διάσημη για τις φωτογραφήσεις της αλλά και τις συμμετοχές στις σε εκπομπές στην τηλεόραση, δεν έγινε μόνο βουλευτής αλλά υπουργός και μετά αντιπρόεδρος μέρους της βουλής (Camera dei deputati).

Η Maria Rosaria "Mara" Carfagna (γεννημένη 18 Δεκεμβρίου 1975) είναι Ιταλός πολιτικός και πρώην showgirl και μοντέλο. Μετά την απόκτηση του πτυχίου της στην νομική, η Carfagna εργάστηκε για αρκετά χρόνια σε ιταλικές τηλεοπτικές εκπομπές και ως μοντέλο. Αργότερα εισήλθε στην πολιτική και εξελέγη στη Βουλή των Αντιπροσώπων με το κόμμα Forza Italia το 2006. Από το 2008 έως το 2011 υπηρέτησε ως Υπουργός Ισότητας Ευκαιριών στο Cabinet Berlusconi IV. Η Carfagna ονομάστηκε ως "η πιο όμορφος υπουργός στον κόσμο" από το Maxim.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καριέρα ως μοντέλο

Η Carfagna ξεκίνησε την καριέρα της συμμετέχοντας στο διαγωνισμό Miss Italy το 1997, καταλήγοντας στην έκτη θέση. Από το 2000 έως το 2006 δούλεψε ως showgirl στο τηλεοπτικό πρόγραμμα La domenica del villaggio ("Κυριακή στο χωριό") με τον Davide Mengacci και το 2006 ηγήθηκε του δημοφιλούς τηλεοπτικού προγράμματος Piazza grande.

Στην καριέρα της έχει κάνει πολλές αισθhσιακές αλλά και γuμνές φωτογραφήσεις, μάλιστα είχε γίνει και μοντέλο του μήνα για το ημερολόγιο του Maxim αν και η ίδια είχε δηλώσει ότι «Είμαι κάπως περήφανος που γδύθηκα μπροστά σε μια φωτογραφική μηχανή αλλά δεν ήταν μια ευχάριστη εμπειρία».

Μάλιστα όταν ήταν 20 χρονών της είχε γίνει πρόταση να λάβει μέρος σε μια ταινία με αισθησιακό χαρακτήρα από έναν από τους πιο γνωστούς και αμφιλεγόμενους Ιταλούς σκηνοθέτες τον Tinto Brass, πρόταση την οποία αρνήθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πολιτική σταδιοδρομία

Η Carfagna εισήλθε στην πολιτική το 2004 και έγινε υπεύθυνη για το γυναικείο κίνημα στο πολιτικό κόμμα Forza Italia. Στις εκλογές του 2006 και του 2008 εκλέχθηκε στη Βουλή των Αντιπροσώπων. Ως βουλευτής ήταν γραμματέας της Επιτροπής Συνταγματικών Υποθέσεων και χαρακτηρίστηκε ως επιμελής και σκληρά εργαζόμενη.

Στις 8 Μαΐου 2008 διορίστηκε υπουργός ίσων ευκαιριών στο τέταρτο υπουργικό συμβούλιο του Silvio Berlusconi. Η είδηση της υπουργοποίησης της έκανε τον γύρο του κόσμου με επίκεντρο το ιδιαίτερο υπόβαθρο της και τις αισθhσιακές φωτογραφήσεις που είχε κάνει στο παρελθόν.

Το 2009 έγινε η πρώτη πολιτικός υποστηρικτής του νόμου ενάντια στην παρενόχληση των γυναικών που εγκρίθηκε τελικά στις 23 Φεβρουαρίου 2009. Την ίδια χρονιά ξεκίνησε μια εκστρατεία κατά της ομοφοβίας στην Ιταλία. Από το 2018 είναι αντιπρόεδρος ενός εκ των δύο νομοθετικών σωμάτων της Ιταλικής Βουλής (Camera dei deputati).

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μήπως να αρχίζουμε να δουλεύουμε όπως τα 90s;

Πριν 5 ώρες

Αρθρο του Atlantic μας θυμισε πως... ίσως και να το χρειαζόμαστε

Το νησί που απαγορεύεται να πατήσει άνθρωπος

Πριν 5 ώρες

Ο περίεργος λόγος που απαγορεύεται να μείνεις εκεί

Ο Ανδρέας με τα φτερά και τα πούπουλα, μια καλτ φιγούρα της Αθήνας

Πριν 5 ώρες

Πολλοί μύθοι και αλήθειες έχουν συνδεθεί με το όνομά του

Η γυναίκα που έστειλε λεφτά στο διάστημα για τον έρωτά της

Πριν 5 ώρες

Ήθελε να βοηθήσει έναν «Ρώσο αστροναύτη» που είχε γνωρίσει στο διαδίκτυο να επιστρέψει στη Γη

10 φωτογραφίες από σημαντικές στιγμές της ιστορίας

Πριν 5 ώρες

Φωτογραφίες που ενέπνευσαν και συνεχίζουν να εμπνέουν

Το χωριό της Καβάλας που πάει κόντρα στο δημογραφικό

Χτες

Είναι γεμάτο πολύτεκνες οικογένειες

Τα σκάνδαλα που σόκαραν το πανελλήνιο τη δεκαετία του `90

Χτες

Τρία μεγάλα πολιτικά και οικονομικά σκάνδαλα της Ελλάδας των 90s

Ο Έλληνας πιλότος που έσωσε τη ζωή 418 ατόμων με μία του κίνηση

Χτες

Το σθένος και η ψυχραιμία του Σήφη Μιγάδη που απέτρεψε την τραγωδία

Γιατί υπάρχει ο Τζόκερ στις τράπουλες;

Χτες

Μόλις στο τέλος του 19ου αιώνα εμφανίστηκε ο Τζόκερ στις τράπουλες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.