E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ο ποδοσφαιριστής που ξόδεψε 14 εκατ. ευρώ σε γυναίκες

Έχασε τα πάντα μέσα σε μια χρονιά

Ο ποδοσφαιριστής που ξόδεψε 14 εκατ. ευρώ σε γυναίκες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Τη δεκαετία του 1990 το όνομα του ήταν από τα πιο καuτά στο μεταγραφικό παζάρι. Ο Ουρουγουανός Φαμπιάν Ο' Νιλ, με τις εμφανίσεις του στη πατρίδα του, έκανε τους ευρωπαίους μάνατζερ να ασχοληθούν μαζί του, και να του προσφέρουν μεγάλα συμβόλαια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τελικά το 1996 έρχεται στην Ιταλία για λογαριασμό της Κάλιαρι. Σε ηλικία 23 ετών ξεκινούσε τη καριέρα του στα γήπεδα του Καμπιονάτο. Ενώ ο ίδιος έκανε εντυπωσιακές εμφανίσεις, η Κάλιαρι υποβιβάζεται και έτσι ενεργοποιείται ένας όρος στο συμβόλαιό του που του επιτρέπει να μεταγραφεί σε άλλη ομάδα.

Τελικά πείθεται να παραμείνει και οδηγεί την ομάδα του στα μεγάλα σαλόνια την επόμενη χρονιά. Το 2000 η Γιουβέντους τον αποκτά και του προσφέρει ηγεμονικό συμβόλαιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκεί όμως τα λαμπέρα πάρτυ με μοντέλα στο Τορίνο, δεν τον άφησαν να συγκεντρωθεί στο ποδόσφαιρο, και οι εμφανίσεις του ήταν απογοητευτικές. Ο σύλλογος τον καλούσε απολογία σχεδόν κάθε εβδομάδα, ώσπου έλυσε το συμβόλαιό του. 

«Στο Τορίνο ξέφυγα εντελώς. Θυμάμαι ότι στα πάρτι που διοργανώναμε οι παίκτες, έρχονταν όλες οι γυναίκες του θεάματος. Μοντέλα, παρουσιάστριες, ήταν όλες εκεί. Καταλαβαίνετε...», είναι η δήλωση που είχε κάνει κάποτε για να εξηγήσει για ποιο λόγο δεν κατάφερε ποτέ να σταθεί στη Γιουβέντους.

«Εχασα πολλά λεφτά και η ευθύνη είναι μόνο δική μου. Δεν χρειαζόταν ψυχολόγος, χρειαζόταν απλά να έχω μυαλό. Τα προβλήματα, δυστυχώς, παραμένουν. Πρώτα είχα πρόβλημα με το αλκοόλ, έκανα μια επέμβαση και δεν έπρεπε να πιω για τρία χρόνια. Τελικά άντεξα μόλις ένα μήνα», παραδέχθηκε σε συνέντευξη του, όπου τόνισε και τι είναι αυτό που τον πειράζει περισσότερο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έπαιξε στη Περούτζια και στη Κάλιαρι για λίγα χρόνια, ώσπου αποσύρθηκε αφού δεν έβρισκε σύλλογο να ικανοποιεί τις απαιτήσεις του.

Σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό της πατρίδας του, ομολόγησε πως πλέον δεν έχει ούτε για τα προς το ζην, και ζει από δανεικά από παιδικούς του φίλους.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Από τα φώτα της σκηνής στα φώτα της δικαστικής αίθουσας: H σκοτεινή πτώση ενός K‑pop ειδώλου

Σήμερα

Kρίθηκε ένοχος για συμμετοχή στον ομαδικό βιaσμό τουρίστριας από την Κίνα

Ένα κέρμα των 2 ευρώ που αξίζει σχεδόν 2.000 – Το έχεις χωρίς να το ξέρεις;

Σήμερα

Πριν πληρώσεις ή πάρεις ρέστα, ρίξε μια δεύτερη ματιά

Πολιτικοί, τραγουδιστές, ηθοποιοί: 7 διάσημοι που έπαιξαν σε διαφημιστικά

Σήμερα

Ένα μικρό αφιέρωμα σε διαφημίσεις που δεν ξεχάσαμε ποτέ

Μπιλ Γκέιτς: Η συνήθεια που έπρεπε να «σπάσει» για να χτίσει την επιτυχία του

Χτες

Ο ίδιος πάντως παραδέχεται ότι η «μάχη» συνεχίζεται

Explainer: Lafufu vs Labubu ‑ O εμπορικός πόλεμος που σοκάρει την Κίνα

Χτες

Πώς ξεχωρίζεις το ψεύτικο από το αληθινό Labubu

Η ταραχώδης ζωή της Αγκάθα Κρίστι

Χτες

Οι σταθμοί στη ζωή της που τη σημάδεψαν

Ο επικεφαλής της Microsoft προειδοποιεί: Η τεχνητή νοημοσύνη μας τρελαίνει;

Προχτές

Ανησυχία για την «ψύχωση τεχνητής νοημοσύνης»

Το μικρότερο κράτος της Ευρώπης με μεγάλες φιλοδοξίες: Τι είναι το Βέρντις που ίδρυσε ένας 20χρονος;

Πριν 3 μέρες

Μπορεί να μοιάζει με σενάριο ταινίας, όμως το Βέρντις είναι μια πραγματική μικροχώρα

Tι είναι τα ρομπότ εγκυμοσύνης

Πριν 3 μέρες

Ειδικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για υγεία και ηθική

Έρευνα ‑ έκπληξη: Τα παιδιά βαρέθηκαν τις οθόνες – ζητούν πίσω την παιδική τους ηλικία

Πριν 4 μέρες

Θέλεις να ξεκολλήσει το παιδί από το κινητό; Αφησέ το να παίξει έξω μόνο του

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.