E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

To transgender μοντέλο που δεν μπήκε στο GNTM ξεκίνησε διεθνή καριέρα

Ο λόγος για την Καίτη Γραμμά

To transgender μοντέλο που δεν μπήκε στο GNTM ξεκίνησε διεθνή καριέρα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση 4/12/2019 | 13:20

Είναι σίγουρα ένα από τα μοντέλα που απασχόλησαν πολύ και η ιστορία του έγινε γνωστή και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Ο λόγος για την Καίτη Γραμμά, το transgender μοντέλο που πέρασε από τις auditions του GNTM, πήρε τα 4 πολυπόθητα «ναι» αλλά δεν μπήκε ποτέ στο σπίτι.

Η Καίτη Γραμμά που από μικρή είχε όνειρο να γίνει μοντέλο βρισκόταν εκείνη την περίοδο σε διαδικασία επαναπροσδιορισμού φύλου, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει δεκτή στο GNTM. Τον περασμένο Νοέμβρη μάλιστα το διεμφυλικό μοντέλο ολοκλήρωσε την αλλαγή φύλου με την ανάρρωση να αποτελεί μια αρκετά επώδυνη και πολύμηνη διαδικασία. «Η όλη αποκατάσταση κρατάει περίπου 6 μήνες. Δεν είναι ότι δεν μπορείς να περπατάς ή να δουλεύεις, απλά θέλει προσοχή και αποχή από κάποιες δραστηριότητες» έλεγε τότε σε συνέντευξή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και μπορεί πριν λίγους μήνες ακόμη, η Καίτη Γραμμά να ήταν ακόμη σε διαδικασία επαναπροσδιορισμού, τώρα όμως βλέπει σιγά σιγά το όνειρό της να πραγματοποιείται και ξεκινά μια διεθνή καριέρα υπογράφοντας συμβόλαιο με γαλλικό πρακτορείο μοντέλων στο Παρίσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ίδια ανήρτησε μια φωτογραφία στο Instagram, στην οποία κρατούσε ιδιαίτερα ευτυχισμένη το συμβόλαιο που είχε μόλις υπογράψει με γνωστό πρακτορείο μοντέλων στο Παρίσι. «Έχουν περάσει 2 χρόνια ακριβώς από τότε που ξεκίνησα να κάνω αυτήν την δουλειά εκπληρώνοντας παράλληλα το παιδικό μου όνειρο. Τόσοι πολλοί άνθρωποι προσπάθησαν να με αποτρέψουν, με απέρριψαν, με έκριναν, μου είπαν ότι δεν θα τα καταφέρω ποτέ ακόμα και με προσέβαλλαν αρκετές φορές. Τόσοι πολλοί που δεν μπορώ να θυμηθώ καν όλα τα ονόματα.

Τόσες πολλές φορές άκουσα ότι είμαι πολύ άσχημη, βαρετά όμορφη, πολύ συνηθισμένη, πολύ ασυνήθιστη, πολύ ψηλή, πολύ κοντή, πολύ παχιά, πολύ αδύνατη, πολύ ξανθιά, πολύ σκούρη και πολλά πολλά άλλα. Και θα τα ακούσω ακόμα περισσότερες φορές. Δεν τελείωσε κάτι ούτε τώρα στρώθηκε κάποιο κόκκινο χαλί» ανέφερε χαρακτηριστικά η Καίτη Γραμμά.


Τέλος, μιλώντας για το συμβόλαιο που υπέγραψε με πρακτορείο μοντέλων στο Παρίσι δήλωσε: «Το μόνο που έγινε είναι το πρώτο βήμα σε αυτό που στην Ελλαδιτσα μου ονομάζουμε «international career». Το μόνο που θα ήθελα να κάνω είναι να πάω στον 15χρονο εαυτό μου και να τον παρακαλέσω να μην κλάψει ποτέ στην ζωή του όταν κάποιος του πει τι δεν μπορεί να κάνει. Και επειδή αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να κάνω, θα το πω απλώς σε εσάς».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Ρώσος πυγμάχος που προπονείται παλεύοντας με αρκούδες

Σήμερα

Ο Αρσλάνμπεκ Μαχμούντοφ δεν είναι απλώς ένας πυγμάχος. Είναι ένα... φαινόμενο!

Αμαλία Κωστοπούλου – Τζέικ Μέντγουελ: Πολιτικός γάμος με άρωμα Silicon Valley στις ΗΠΑ

Σήμερα

Ο θρησκευτικός γάμος θα γίνει στην Ελλάδα το 2026

GNTM: Αυτά είναι τα 19 μοντέλα που μπήκαν στο σπίτι

Σήμερα

50 υποψήφιοι και υποψήφιες κλήθηκαν να διεκδικήσουν μια θέση στον τηλεοπτικό διαγωνισμό

GNTM: Το αποκαλυπτικό ατύχημα της Μιχαέλας στην πασαρέλα

Σήμερα

Το χειρίστηκε ολόσωστα, σχολίασαν οι κριτές

Μπίλι Αιλις: Θαυμαστής της την τράβηξε βίαια προς το μέρος του ‑ Δείτε το βίντεο

Σήμερα

Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια συναυλίας της 24χρονης τραγουδίστριας στο Μαϊάμι

Δεν το βάζει κάτω: Η φωνή που σημάδεψε τα 00s ετοιμάζει το πιο δυνατό comeback της καριέρας της

Σήμερα

Η δυναμική σταρ που πάλεψε με σοβαρές ασθένειες, επιστρέφει με νέες επιτυχίες, tours και άπλετη ενέργεια!

Η Ευλαμπία Ρέβη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της: Οι φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά

Χτες

Η Ευλαμπία Ρέβη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στα social media μέσα από μια σειρά από τρυφερές φωτογραφίες στο ηλιοβασίλεμα με τον σύζυγό της, Σωτήρη Σκουλούδη

Ο χορός της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ με τον Κωνσταντίνο Αργυρό σε φιλανθρωπικό γκαλά στο Λονδίνο

Χτες

Ντυμένη στα κόκκινα η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα χόρεψε το «Μάλλον κάτι ξέρω» του δημοφιλούς τραγουδιστή

Ανδρας στην Βρετανία έφαγε 3 κιλά ζελεδάκια σε 3 μέρες ‑ Κατέληξε στο νοσοκομείο

Χτες

Έφαγε σε τρία βράδια πάνω από 10.400 θερμίδες σε ζάχαρη και άφθονη ζελατίνη και πρόσθετα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.