E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

H Βίκυ Σταμάτη ζητά 1.000.000 ευρώ από τον Πολάκη

Δείτε γιατί

H Βίκυ Σταμάτη ζητά 1.000.000 ευρώ από τον Πολάκη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 13/12/2019 | 09:14

Επανέρχεται η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη στη δικαστική της διαμάχη με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργό, Παύλο Πολάκη και καταθέτει έφεση κατά μέρους της πρωτόδικης απόφασης, βάσει της οποίας είχε επιδικαστεί υπέρ της αποζημίωση ύψους 2.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 2327/2019 απόφαση, το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών είχε υποχρεώσει τον τέως υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη να καταβάλλει αποζημίωση 2.000 ευρώ στη σύζυγο του Άκη Τσοχατζόπουλου για υβριστική ανάρτηση του στο Facebook. Το δικαστήριο αναγνώρισε ότι προέκυψε σκοπός εξύβρισης, αφού σε καμία περίπτωση δεν συνάδουν οι εκφράσεις του κ. Πολάκη και ο τρόπος διατύπωσής τους κατά το ύφος τους με την δημόσιο λόγο με τον οποίο πρέπει να εκφράζεται δημοσίως ένας πολιτικός. Αναγνωρίστηκε μάλιστα και η παράνομη και υπαίτια προσβολή της προσωπικότητας της ενάγουσας ως προς την τιμή και υπόληψή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο φαίνεται πως η Βίκυ Σταμάτη δεν έμεινε ικανοποιημένη από την πρωτόδικη απόφαση και μόλις χθες έδωσε εντολή στην «Δικηγορική Εταιρία Αγαπηνός» για την κατάθεση έφεσης κατά της πρωτόδικης καταδίκης του π. Υπουργού Υγείας αναφορικά με τις ύβρεις που εξαπέλυσε από δημόσιο βήμα την 02α /11ου 2017. Μάλιστα επανέρχεται η αρχική αξίωση της, ζητώντας από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ αποζημίωση ύψους 1.000.000 ευρώ.

“Η κυρία Σταμάτη παρά την πρωτόδικη δικαίωση της από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, πρόκειται να συνεχίσει τον δικαστικό αγώνα της ενώπιον του Εφετείου Αθηνών, ώστε να απαλειφθούν από την πρωτόδικη απόφαση οι επικίνδυνες για το γυναικείο φύλο παραδοχές περί δήθεν συνυπαιτιότητάς της στην αήθη επίθεση με ακραία φυλετικά κριτήρια που εξαπέλυσε εναντίον της ο πρώην Υπουργός Υγείας επιδιώκοντας την αναδημοσίευση της ενώπιον των 50.000 ακολούθων της σελίδας του στο μέσο κοινωνικής δικτύωση «Facebook», καθώς και την διαπόμπευσή της ενώπιον του συνόλου του ελληνικού Τύπου” ανέφεραν οι δικηγόροι της.

Για να προσθέσουν: «Οι υβριστικές σeξιστικές εκφράσεις που χρησιμοποιήθηκαν δημοσίως σε βάρος μίας γυναίκας και μητέρας θα πρέπει να τύχουν της απερίφραστης και βαρύτατης καταδίκης από την Δικαιοσύνη μίας Ευρωπαϊκής χώρας που σέβεται τα δικαιώματα και την αξία των γυναικών χωρίς όρους και προϋποθέσεις».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2‑1: Τον γκρέμισε από την κορυφή και… ανέβασε τον Ολυμπιακό

Χτες

Μείωσαν τη διαφορά από την 1η θέση οι «πράσινοι»

Σοκαριστική σύγκρουση τρένων στη Σλοβακία: Πολλοί τραυματίες, στο σημείο όλες οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης

Χτες

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι πιο σοβαροί τραυματισμοί εντοπίζονται στο πρώτο βαγόνι

Καιρός: Δύσκολο το επόμενο 24ωρο με βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

Χτες

Η κακοκαιρία θα επιμείνει μέχρι την Τρίτη σύμφωνα με τις προγνώσεις των μετεωρολόγων

Εγκαινιάστηκε νέο ρομποτικό μηχάνημα στο Αγία Όλγα με δωρεά της Δήμητρας Κατσαφάδου

Χτες

Παρουσία του Αδωνι Γεωργιάδη και δωρεά της La vie en Rose by Dimitra Katsafadou

Ο Λευκός Πύργος το πρώτο ελληνικό μνημείο στους «Θησαυρούς της Ευρωπαϊκής Κινηματογραφικής Κληρονομιάς»

Προχτές

Με τη διάκριση για τον Λευκό Πύργο, επιβεβαιώνει η σχέση της Θεσσαλονίκης με την έβδομη τέχνη

Παιδοψυχολόγοι μεταβαίνουν στα Βορίζια – «Τα παιδιά δεν πρέπει να κουβαλούν τη βεντέτα»

Προχτές

Στα Βορίζια αναμένεται να βρεθεί ειδική διεπιστημονική επιτροπή, με στόχο την ψυχολογική στήριξη των κατοίκων και κυρίως των παιδιών

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 4
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.