ADVERTISEMENT

Θεσσαλονίκη: Νεκρή δημοτική υπάλληλος που έπεσε από μπαλκόνι

Ερευνώνται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα

Newsroom

Ενημερώθηκε
1' χρόνος ανάγνωσης
Θεσσαλονίκη: Νεκρή δημοτική υπάλληλος που έπεσε από μπαλκόνι
ADVERTISEMENT

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Tις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τον θάνατο πέφτοντας από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας μια 34χρονη γυναίκα ερευνά η Αστυνομία . Η θανατηφόρα πτώση σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί στην οδό Κρήτης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης Χάρης Αηδονόπουλος «η γυναίκα εργαζόταν με σύμβαση έργου στο πρόγραμμα REACT- που αφορά στη στέγαση και φιλοξενία μεταναστών, αιτούντων πολιτικό άσυλο – με καθήκοντα επιμελήτριας διαμερισμάτων. Το πρωί βρέθηκε στην οδό Κρήτης για αυτοψία σε άδειο διαμέρισμα το οποίο θα μισθωνόταν» . Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο, «όταν συνάδελφός της που έκανε παρόμοιο έλεγχο σε διαμέρισμα στην ίδια οδό, δεν κατάφερε να επικοινωνήσει μαζί της, την αναζήτησε και την βρήκε νεκρή στην αυλή της πολυκατοικίας».Την προανάκριση για το συμβάν έχει αναλάβει το ΑΤ Χαριλάου-Ανάληψης.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο