ΤΡΙΤΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Μια απίστευτη ιστορία

Για όσους δεν πιστεύουν στη τύχη και στη μοίρα έρχονται κάθε τόσο κάποιες ιστορίες που σε βάζουν σε σκέψεις γύρω από την εύνοια που έχουν κάποιοι. Ένας Βρετανός είδε το τραπεζικό του λογαριασμό να γεμίζει με 1,1 εκατ. στερλίνες, απλά επειδή σκόνταψε στο κατάλληλο σημείο.
Ο συνηθισμένος Βρετανός βγήκε για περίπατο στο δάσος και ενώ παρατηρούσε ένα σμήνος πουλιών έπεσε πάνω σε σεντούκι, που μέσα έκρυβε έναν αμύθητο θησαυρό.
Ο Βρετανός που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του για ευνοήτους λόγους, όταν ξέθαψε και άνοιξε το σεντούκι, αντίκρυσε χιλιάδες χρυσά νομίσματα, που αργότερα οι αρχιαολόγοι το χρονολόγησαν ότι έχουν 2000 χρόνια ιστορία.
Πρόκειται για κέλτικα νομίσματα και ήδη έχουν μεταφερθεί σε ασφαλή μέρος και ο τυχερός Βρετανός έχει λάβει την αμοιβή του, από το υπουργείο Πολιτισμού της Βρετανίας.
Σε βάθος ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και longreads. Ιστορίες με οπτική και τους ανθρώπους πίσω από τα γεγονότα, στο e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
BODY+MIND
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
ΤΑΞΙΔΙΑ
ΣΙΝΕΜΑ
ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ