ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Δείτε όλα όσα είπε ο Γιώργος Κιμούλης στο Happy Day για τη Ζέτα Δούκα και την Κατερίνα Γερονικολού

Η Κατερίνα Γερονικολού σοκάρει για τον Γιώργο Κιμούλη: «Φοβόμουν κι εγώ να μιλήσω»
«Τίποτα από όλα αυτά δεν έχει συμβεί. Έχω κινηθεί ήδη δικαστικά, κάνοντας αγωγή και μήνυση για ακραία συκοφαντική. Αντί να βγω εγώ, να βγει εκείνη; Δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή, μπορεί να ήταν πράξη του να της δείξω ότι είναι και αυτή πρωταγωνίστρια. Μπορεί, δεν ξέρω. Τι; Να απέφευγα να μιλήσω στον κόσμο; Αν είναι δυνατόν. Δεν το έχω κάνει ποτέ. Η κυρία Δούκα δεν ήταν ένα κορίτσι που μόλις είχε βγει από τη σχολή ούτως ώστε εάν έχουν συμβεί όλα αυτά τα γεγονότα να μην έχει σηκωθεί να έχει φύγει; Ή να μην έχει πάει στον παραγωγό να του πει ότι φεύγω αν ο κύριος τάδε συνεχίσει να μου συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο», είπε αρχικά ο Γιώργος Κιμούλης για τη Ζέτα Δούκα.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗΗ Καίτη Γαρμπή απαντά με αφοπλιστικό τρόπο στον Γιώργο Κιμούλη 27/1/2021Για την ανάρτηση που έκανε η Κατερίνα Γερονικολού, ο Γιώργος Κιμούλης απάντησε: «Δεν έχω να πω τίποτα για την Κατερίνα Γερονικολού και τον Νίκο Ψαρρά. Με έχει θυμώσει αυτή η ιστορία… Δεν έχω να πω κάτι τώρα για την κυρία Γερονικολού. Αν τρόμαξε παίζοντας μαζί μου ή στις πρόβες, εντάξει… Τι να κάνουμε τώρα; Δεν πιστεύω ότι η Κατερίνα έχει καταγγείλει, αν θέλετε, κακοποίηση. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο πάνω σε αυτό».
Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
STORIES
STORIES
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
STORIES
STORIES
STORIES
FOOD
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗΟμορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.
CELEBS
ΥΓΕΙΑ
CELEBS
CELEBS
ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΥΓΕΙΑ
CELEBS
ΜΟΔΑ