ADVERTISEMENT

Πειραιάς: Οι μπανάνες του Εκουαδόρ ήταν 100 κιλά κοκαΐνης

Μέσα σε κοντέινερ από το Εκουαδόρ

Newsroom
1' χρόνος ανάγνωσης
Πειραιάς: Οι μπανάνες του Εκουαδόρ ήταν 100 κιλά κοκαΐνης
Photo by Kio from Pexels
ADVERTISEMENT

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Μια πολύ μεγάλη επιτυχία για τη δίωξη ναρκωτικών υπήρξε σήμερα. Κοντέινερ από το Εκουαδόρ με 100 κιλά κοκαΐνης βρέθηκε στον Πειραιά την Πέμπτη, 4 Μαρτίου, από τους ελεγκτές της ΑΑΔΕ και της Δίωξης Ναρκωτικών. Το μεγάλο φορτίο ναρκωτικών βρέθηκε μέσα σε κοντέινερ που μετέφερε μπανάνες.

ADVERTISEMENT

Τα 100 κιλά κοκαΐνης, χωρισμένα σε πακέτα, είχαν κρυφτεί σε διπλά τοιχώματα που είχαν δημιουργηθεί μέσα στο κοντέινερ. Στις Αρχές είχε φτάσει πληροφορία ότι στο κοντέινερ θα υπήρχε κρυμμένη κοκαΐνη και επί μέρες το παρακολουθούσαν, αναφέρει ο ΑΝΤ1.

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε δύο εβδομάδες που βρέθηκε στον Πειραιά μεγάλο φορτίο ναρκωτικών. Και την προηγούμενη φορά, το κοντέινερ με τα ναρκωτικά είχε φτάσει στον Πειραιά από το Εκουαδόρ. Εντός της ημέρας αναμένεται ανακοίνωση από την ΕΛ.ΑΣ.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο