E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Μυστήριο με τη βουτιά θανάτου συνοδού πολυτελείας που είχε ζάμπλουτους πελάτες

«Κάποιος μπορεί να την έσπρωξε» λέει η οικογένεια της 42χρονης που έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου

Μυστήριο με τη βουτιά θανάτου συνοδού πολυτελείας που είχε ζάμπλουτους πελάτες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 23/4/2021 | 15:12

Περιπλέκει την υπόθεση θανάτου μια συνοδού πολυτελείας, η οποία έκανε βουτιά από το μπαλκόνι ξενοδοχείου, η καταγγελία της οικογένειάς της ότι κάποιος μπορεί να την έσπρωξε.

Η 42χρονη Άντζελα Ουίλιαμς έπεσε από τον 8ο όροφο του ξενοδοχείου The Standard στο Λονδίνο, τον περσινό Δεκέμβριο. Η μητέρα δύο παιδιών, η οποία έβγαζε 2.000 λίρες τη βραδιά, έπεσε στο έδαφος και έμεινε εκεί για σχεδόν 15 λεπτά προτού μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπως έγινε γνωστό από την έρευνα για την υπόθεση και μεταδίδει η Daily Mail.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στους πελάτες της Ουίλιαμς περιλαμβάνονταν πλούσιοι άντρες που βρίσκονταν στη λίστα του Forbes και είχε εργαστεί για το πρακτορείο συνοδών Maxes Angels προτού συλληφθεί τον Αύγουστο για κατηγορίες που σχετίζονταν με ξέπλυμα χρήματος.

Μετά τον θάνατό της, η έρευνα που ακολούθησε κατέληξε στο συμπέρασμα πως επρόκειτο για αυτοκτονία. Η μητέρα της ωστόσο, η 67χρονη Τίνα Μπράντλεϊ, ισχυρίζεται τώρα ότι κάποιος ενδέχεται να βρισκόταν εκεί όταν η κόρη της έπεσε από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου, όπου τα δωμάτιο κοστίζουν 900 λίρες τη βραδιά.

«Πολλοί από τους πελάτες της ήταν πολύ πλούσιοι, έτσι νομίζαμε ότι συνελήφθη επειδή κάποιος θέλει κάτι να κρύψει. Είναι στόχος;», δήλωσε στη Sun. Η ίδια υποστήριξε ότι κάποιοι πελάτες μπορεί να φοβούνταν ότι θα μιλήσει για τη σχέση τους μαζί της. «Οι περισσότεροι πελάτες της ήταν παντρεμένοι και δεν ήθελαν οι γυναίκες του να ξέρουν τι έκαναν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η μητέρα πιστεύει ότι οι αστυνομικοί έχουν αποτύχει όσον αφορά την έρευνα για τον θάνατο της κόρης της. «Μπορεί να υπήρχε κάποιες εκεί όταν πέθανε;», διερωτήθηκε.

Στη διάρκεια της έρευνας αποκαλύφθηκε ότι οι αστυνομικοί βρήκαν δυο κινητά τηλέφωνα και ένα άδειο μπουκάλι κρασί μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της

Η οικογένειά της θα αποφασίσει στο επόμενο διάστημα αν τελικά θα ζητήσει να επανεξεταστεί η υπόθεση.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τον δολοφόνησε και τον πέταξε από γέφυρα σε ρεματιά: Συνελήφθη 42χρονος για τον θάνατο του 64χρονου στην Ευκαρπία

Σήμερα

H σορός έφερε συντριπτικές κακώσεις στο κεφάλι, ενώ από την νεκροψία – νεκροτομή προέκυψε ότι αυτές προήλθαν από θλών όργανο - Εντοπίστηκε άμεσα και συνελήφθη ο κατηγορούμενος

Βραζιλία: Καρέ‑καρέ η στιγμή που καρχαρίας αρπάζει από το πόδι τουρίστρια μόλις βουτά στη θάλασσα, δείτε βίντεο

Σήμερα

Μια χαλαρή βουτιά μετατράπηκε σε εφιάλτη για 36χρονη τουρίστρια στη Βραζιλία, όταν καρχαρίας της άρπαξε το πόδι λίγα δευτερόλεπτα μετά την είσοδό της στη θάλασσα

Σύρος: Σε σοβαρή κατάσταση 13χρονος μετά από δάγκωμα οχιάς κατά τη διάρκεια οικογενειακής βόλτας

Σήμερα

Το παιδί επιχείρησε να σηκώσει το φίδι από το έδαφος κατά τη διάρκεια οικογενειακής βόλτας την Μεγάλη Παρασκευή.

Τι έγινε στον Νέο Κόσμο κατά την Ανάσταση ‑ Μπλόκο στο επικίνδυνο έθιμο με μολότοφ

Σήμερα

Η ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε και κατάσχεσε μολότοφ, με τρεις συλλήψεις και επτά προσαγωγές στην περιοχή της Λαγουμιτζή.

Ποιο πρόγραμμα ακολουθούν τα ΜΜΜ την εορταστική περίοδο ‑ Τι αλλάζει σε μετρό, λεωφορεία και τραμ

Σήμερα

Ο ΟΑΣΑ ανακοίνωσε τις τροποποιήσεις των δρομολογίων για όλη την περίοδο του Πάσχα με μειωμένη συχνότητα και σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα.

Το Αγιο Φως έφτασε στην Ελλάδα – Ποια είναι η πρώτη στάση και πώς θα διανεμηθεί

Χτες

Με τιμές αρχηγού κράτους υποδεχθήκαν το Αγιο Φως στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης

Χτες

Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.

Τραγωδία στην Κύπρο: Τι προκάλεσε την κατάρρευση της πολυκατοικίας στη Λεμεσό ‑ Δείτε πώς εξελίσσεται η επιχείρηση διάσωσης

Χτες

Νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για δεύτερο εγκλωβισμένο, τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο.

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί

Χτες

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση

Στάθης Μαντζώρος: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό 10 μήνες μετά το εγκεφαλικό που υπέστη

Χτες

Ο αγαπημένος «καφετζής» του τηλεοπτικού κοινού στη σειρά «Σασμός» νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.