ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Οι παίκτες που έστειλαν τελεσίγραφο στην παραγωγή

«Δεν αποχώρησε οικειοθελώς ο Πάνος Καλίδης από το Survivor. Έγινε ένας μεγάλος καβγάς, είπε ο Πάνος κάποια πράγματα που ο James Καφετζής, ο Νίκος Μπάρτζης και η Άννα Μαρία Βέλλη τα θεώρησαν υπερβολικά προκλητικά εναντίον τους, κατ’ ιδίαν. Δεν το είδαμε ποτέ.
Πήγαν οι τρεις τους στην παραγωγή και είπαν: «Αν δεν διώξετε τον Πάνο Καλίδη, εμείς οι τρεις αποχωρούμε από το Survivor». Προσπάθησε ο Acun να τους μεταπείσει, ήταν ανένδοτοι. Έδωσαν διορία και είπαν ότι αν δεν φύγει ο Πάνος Καλίδης από το παιχνίδι, εμείς οι τρεις αποχωρούμε».
Η παραγωγή τα έβαλε σε μία ζυγαριά… και αποφάσισε να «θυσιάσει» τον Πάνο Καλίδη. Είπαν, λοιπόν, στον Πάνο Καλίδη, «για να μην σε τσαλακώσουμε, για να μη φανεί ότι εμείς σε κάνουμε να αποχωρήσεις, πες ότι κουράστηκες και αποχωρείς». Γι’ αυτό στην αποχώρηση ζητά συγγνώμη αν στενοχώρησε κάποιους».
Αν όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας είναι πραγματικότητα, τότε μάλλον θα περιμένουμε σύντομα νέες εξελίξεις…
Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
STORIES
STORIES
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
TV ΣΕΙΡΕΣ
STORIES
STORIES
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ PODCASTΟμορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.
CELEBS
CELEBS
ΥΓΕΙΑ
ΣΧΕΣΕΙΣ
CELEBS
CELEBS
ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΥΓΕΙΑ