E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τα πρώτα drag καλλιστεία στην Ελλάδα

Το τολμηρό εγχείρημα που σίγουρα θα λάμψει

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τα πρώτα drag καλλιστεία στην Ελλάδα
Φωτογραφία από τον χρήστη cottonbro στο Pexels
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ

Ένα μεγάλο γεγονός έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και εμείς το περιμένουμε πως και πως. Ο λόγος για τα πρώτα Drag Καλλιστεία της χώρας που θα γίνουν στην Αθήνα στις 11 Ιουνίου. Τα Miss Hellas Drag Pageant θα φιλοξενηθούν στο Ρομάντσο και θα συμμετέχουν Drag Queens από όλη την Ελλάδα, με σκοπό να κατακτήσουν τον ρόλο της Miss Hellas Drag Queen.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa (@dragdoukissa)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπεύθυνη για την διοργάνωση είναι η drag queen ΔούKISSα, η οποία εκτός του ότι θα είναι και η παρουσιάστρια της βραδιάς, έχει κλείσει για κριτική επιτροπή κάποιες από τις πιο διάσημες dra queens όχι μόνο της εγχώριας, αλλά και της παγκόσμιας σκηνής.

Όσο για τις κατηγορίες που διαγωνιστούς οι υποψήφιες, είναι δυο, η “Pageant Queen in an Evening Gown” και το Drag show/Performance, όπου οι βασίλισσες θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν το κοινό και να τις λατρέψει, μιας και αυτό θα είναι που θα ψηφίσει και την νικήτρια, πέρα από τους κριτές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσο για την εστεμμένη, την περιμένει μια σειρά από έπαθλα. Αρχικά θα λάβει ένα χρηματικό ποσό που θα καθοριστεί από τα έσοδα της εισόδου, μια λαμπερή τιάρα, αλλά και θα παραχωρήσει συνέντευξη σε γνωστό ελληνικό περιοδικό της LGBTQI+ κοινότητας. 

Φυσικά, τα δώρα τους θα λάβουν μαζί με την πρώτη νικήτρια και η δεύτερη με την τρίτη, οι οποίες θα κερδίσουν δωροεπιταγές από τους χορηγούς του διαγωνισμού.

Τα πρόσωπα που θα καθίσουν στις θέσεις των κριτών, θα είναι ο θρύλος του drag Lenn Ryberg, ο make up artist Μάνος Βυνιχάκης και το queer Model/Performer Reject.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόκειται σίγουρα για κάτι πολύ διαφορετικό, ένα εγχείρημα που η Ελλάδα θα δει για πρώτη φορά, όμως σίγουρα αναμένεται να είναι μια από τις πιο λαμπερές και εντυπωσιακές βραδιές του φετινού καλοκαιριού, που όποιος ζει στην Αθήνα αξίζει να παρακολουθήσει.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιατί οι αγελάδες του Μαρκ Ζούκερμπεργκ πίνουν μπίρα και τρώνε ξηρούς καρπούς

Πριν 5 ώρες

Μακριά από τη Silicon Valley, στη Χαβάη, έχει ανοίξει ένα εντελώς διαφορετικό κεφάλαιο

Στη Σουηδία, τα σκουπίδια γίνονται μόδα, και μάλιστα καλή

Πριν 5 ώρες

Την ώρα που το fast fashion κυριαρχεί

Το νησί που απαγορεύεται να πατήσει άνθρωπος

Πριν 5 ώρες

Ο περίεργος λόγος που απαγορεύεται να μείνεις εκεί

Ανεβάζεις βίντεο στο Facebook; Ίσως χάνεις μια ευκαιρία να βγάζεις χρήματα

Χτες

Δεν χρειάζεται να είσαι διάσημος influencer για να κερδίζεις από τα βίντεό σου. Αν δημιουργείς πρωτότυπο περιεχόμενο, το Facebook μπορεί να γίνει μια επιπλέον πηγή εισοδήματος.

Το πανέμορφο κτίριο της Ύδρας που λίγοι ξέρουν και όλοι θα ήθελαν να δουν

Χτες

Από σπίτι ήρωα του 1821 σε στέκι καλλιτεχνών - Η απίθανη μεταμόρφωση ενός αρχοντικού

Έχεις ρίζες από τον Πόντο ή τη Μικρά Ασία; Αυτό το αρχείο μπορεί να κρύβει το οικογενειακό σου παρελθόν

Προχτές

Η Επιτροπή Ποντιακών Μελετών διέσωσε και δημοσίευσε τον ονομαστικό κατάλογο που συνέταξε το υπουργείο Γεωργίας, με στοιχεία για χιλιάδες οικογένειες προσφύγων που εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα.

Έμφυλη βία: Ένα νέο, ελληνικό, σχολικό βιβλίο δίνει λάθος συμβουλές στα κορίτσια

Προχτές

Εν έτει 2026, ένα νέο σχολικό εγχειρίδιο για την έμφυλη βία κατηγορείται ότι διδάσκει στα κορίτσια πώς να προστατεύονται, αντί να διδάσκει στα αγόρια να μην κακοποιούν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.