Θεσσαλονίκη: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στο Πανόραμα
Νωρίτερα δόθηκε εντολή για εκκένωση των σπιτιών που βρίσκονται κοντά στη συμβολή των οδών Μουστακλή και Ανοίξεως

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 5/6/2021 | 20:31
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε χαμηλή βλάστηση μεταξύ Πανοράματος και Πυλαίας Θεσσαλονίκης. Η φωτιά ξέσπασε κοντά σε ρεματιά, πλησίον του αστικού ιστού. Αργά το βράδυ του Σαββάτου (5/6) η φωτιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να είναι αισιόδοξη για την έκβαση της κατάστασης.
Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 5, 2021
Από την πυροσβεστική δόθηκε εντολή για εκκένωση των σπιτιών που βρίσκονται κοντά στη συμβολή των οδών Μουστακλή και Ανοίξεως στο δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη.
Αστυνομικές δυνάμεις ειδοποιούν τους κατοίκους της περιοχής να την εγκαταλείψουν για την ασφάλειά τους.
Στο σημείο επιχειρούν 44 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 12 οχήματα. Ρίψεις νερού από αέρος πραγματοποιούν δύο αεροσκάφη.
Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην Πυλαία Θεσσαλονίκης. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 44 #πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 12 οχήματα και 2 Α/Φ.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 5, 2021