E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Γλυκά Νερά: Πώς οι αστυνομικοί αποκρυπτογράφησαν τα ένοχα μυστικά του 32χρονου πιλότου

Βήμα βήμα πως οι αστυνομικοί έλυσαν το γρίφο της άγριας δολοφονίας της 20χρονης Κάρολαϊν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά: Πώς οι αστυνομικοί αποκρυπτογράφησαν τα ένοχα μυστικά του 32χρονου πιλότου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 18/6/2021 | 08:17

Βήμα βήμα πως οι αστυνομικοί έλυσαν το γρίφο της άγριας δολοφονίας της 20χρονης Κάρολαϊν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά. Ο άνδρας της, ο 32χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είναι εκείνος που της πήρε τη ζωή, με ένα μαξιλάρι, μπροστά στην 11 μηνών κορούλα της.

Ο τόνος της φωνής του ήταν πάντα σταθερός. Με τεράστια ψυχραιμία αφηγήθηκε πολλές φορές στους αστυνομικούς μια ιστορία που έπλασε με το μυαλό για να καλύψει τη στυγερή δολοφονία στα Γλυκά Νερά. Είπε στους δημοσιογράφους να μην τύχει σε κανέναν το κακό που βρήκε την οικογένεια, ενώ ακόμα κι οι αστυνομικοί που έφτασαν χθες το πρωί στην Αλόνησσο, την ώρα που βρίσκονταν σε εξέλιξη το μνημόσυνο της Κάρολαϊν για να τον οδηγήσουν στη ΓΑΔΑ, ο 32χρονος πιλότος αποχαιρέτησε με μια σφιχτή αγκαλιά την μητέρα της δολοφονημένης γυναίκας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

“Μου είπε πάρε το παιδί και μεγάλωσε το, εγώ φεύγω. Μου είπε να φύγω από το δωμάτιο και πέταξε το παιδί στην κούνια. Με χτυπούσε. Τότε εγώ θόλωσα και την έπνιξα. Είπα ψέματα γιατί φοβόμουν τι θα γίνει με το παιδί”

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για 37 ημέρες κατάφερε να διαφύγει της σύλληψης ως φυσικός αυτουργός ενός από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα στα ελληνικά χρονικά: της δολοφονίας της 20χρονης γυναίκας του μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Ο ίδιος πίστευε ότι είχε σβήσει όλα τα στοιχεία τα οποία θα τον ενοχοποιούσαν για τη νύχτα της 11ης Μαΐου. Οι συνεχείς καταθέσεις, κατά τη διάρκεια των οποίων δεν είχε πέσει σε καμία αντίφαση, αλλά και η έλλειψη στοιχείων που αποδείκνυαν την παρουσία των τριών ληστών στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών είχαν δυσκολέψει τις έρευνες των αστυνομικών.

Οι άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών αφού έβλεπαν να ορθώνεται μπροστά τους ένα τοίχος, καθώς τα πολυπόθητα ευρήματα από dna και αποτυπώματα, αλλά και οι κάμερες ασφαλείας των σπιτιών της περιοχής των Γλυκών Νερών δεν έφερναν το παραμικρό αξιοποιήσιμο στοιχείο, αποφάσισαν να επεκτείνουν τις έρευνες του και προς άλλα ενδεχόμενα. Έτσι από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας στο κάδρο μπήκε και ο σύζυγος της Κάρολάιν, της 20χρονης μητέρας που δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια της μόλις 11 μηνών κορούλα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗΠως έφτασε στην ομολογία ο 32χρονος πιλότος: «Εντάξει, εγώ το έκανα» 18/6/2021

Διακριτικά οι διωκτικές αρχές ξεκίνησαν ένα νέο κύκλο συμπληρωματικών καταθέσεων, ενώ ταυτόχρονα περίμεναν και τα αποτελέσματα από τις έρευνες στο κινητό τηλέφωνο του Μπάμπη, της κάμερας στο ισόγειο της μεζονέτας και το smartwatch της Κάρολαϊν.

Η αντίστροφη μέτρηση

Τα στοιχεία που προήλθαν στις αρχές της εβδομάδας που διανύουμε από το σάρωμα των ηλεκτρονικών συσκευών, ανέτρεψαν την υπόθεση. Οι αστυνομικοί είχαν πλέον στα χέρια τους συντριπτικά στοιχεία τα οποία δεν θα μπορούσε να καταρρίψει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Η κάρτα μνήμης από την κάμερα είχε αφαιρεθεί τουλάχιστον τρεις ώρες πριν τη χρονική στιγμή που δήλωνε ο 32χρονος πιλότος ότι είχαν μπει οι ληστές στο σπίτι, ενώ μια εφαρμογή που είχε στο κινητό του τηλέφωνο αποδείκνυε ότι περπατούσε την ώρα που ο ίδιος είχε δηλώσει στους αστυνομικούς ότι ήταν δεμένος. Παράλληλα το βιομετρικό ρολόι της Κάρολαϊν σταμάτησε να καταγράφει παλμούς νωρίτερα από το χρόνο που ο πιλότος είχε τοποθετήσει τη δολοφονία.

Έτσι οι άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών, προκειμένου να μη δώσουν την παραμικρή υποψία στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, τον κάλεσαν για συμπληρωματική κατάθεση γιατί όπως του ανέφεραν είχαν προκύψει νέα στοιχεία. Του είπαν το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης να προσέλθει στη ΓΑΔΑ, ωστόσο ο 32χρονος πιλότος τους είπε ότι βρίσκεται στην Αλόννησο για το μνημόσυνο της αδικοχαμένης μητέρας το οποίο θα πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη (17/6/2021).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι αστυνομικοί στο ενδεχόμενο ο σύζυγος της Κάρολαϊν να αντιληφθεί κάτι, αποφασίζουν να μεταβούν με ελικόπτερο στο νησί των Σποράδων. Μάλιστα φτάνουν στην Αλόννησο την ώρα του μνημόσυνου και ζητούν από τον 32χρονο πιλότο να τους ακολουθήσει, καθώς, όπως του είπαν, έχουν συλλάβει κάποιο άτομο στο αεροδρόμιο και πρέπει να πάει επειγόντως στην Αθήνα για αναγνώριση.

«Πάρε το παιδί και μεγάλωσέ το»

Χθες το μεσημέρι φτάνει στο μέγαρο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και μετά από επτά ώρες ανάκρισης σπάει ενώπιον των αστυνομικών και ομολογεί ότι είναι ο δολοφόνος της Κάρολαϊν. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι η 20χρονη σύζυγος του τον χτυπούσε και ότι απειλούσε ότι θα φύγει από το σπίτι. Το μοιραίο βράδυ της 11 Μαΐου ανέφερε ότι οι δύο τους είχαν τσακωθεί. «Μου είπε πάρε το παιδί και μεγάλωσε το, εγώ φεύγω. Μου είπε να φύγω από το δωμάτιο και πέταξε το παιδί στην κούνια. Με χτυπούσε. Τότε εγώ θόλωσα και την έπνιξα. Είπα ψέματα γιατί φοβόμουν τι θα γίνει με το παιδί» είπε στους αστυνομικούς ο 32χρονος πιλότος.

Οι σχέσεις του ζευγαριού το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν τεταμένες, καθώς υπήρχαν συχνοί καυγάδες, ενώ η Κάρολαϊν σκόπευε να φύγει από σπίτι και αναζητούσε όπως αποδείχτηκε από τις έρευνες στο κινητό της τηλέφωνο, μέσω γνωστής πλατφόρμας ξενοδοχείο για να νοικιάσει δωμάτιο.

[ΠΗΓΗ]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eρντογάν σε Τούρκους στρατιώτες: Αν είχαμε πιέσει προς το νότο η Κύπρος θα ήταν εντελώς δική μας

Ελλάδα Χτες

«Eίμαστε αποφασισμένοι να κατασκευάσουμε ένα δεύτερο αεροπλανοφόρο, ένα ακόμη μεγαλύτερο»

Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου της Lufthansa στη Ρόδο

Ελλάδα Χτες

Υπήρξαν πληροφορίες ότι υπήρχαν καπνοί στο εσωτερικό του

Βίντεο με την φρεγάτα «Ύδρα» να περιπολεί στα στενά Μπαμπ ελ Μαντέμπ της Ερυθράς Θάλασσας

Ελλάδα Χτες

Το ελληνικό πολεμικό πλοίο παρέχει προστασία σε εμπορικά πλοία

«Ανοιξε» η γη στην παλαιά Κορίνθου ‑ Πατρών: Κινδυνεύουν υποδομές και περιουσίες από τη διάβρωση

Ελλάδα Χτες

Διάβρωση η οποία οδηγεί και σε σημαντική καθίζηση του οδοστρώματος σημειώνεται σε μήκος 35 ολόκληρων χιλιομέτρων στην Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου - Πατρών

Κίνηση τώρα: Καθυστερήσεις στην Αθηνών‑Κορίνθου ‑ Επιστρέφουν οι εκδρομείς του τριημέρου

Ελλάδα Χτες

Επί ποδός βρίσκεται η Τροχαία για την επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας

Πάτρα: Τον δρόμο της επιστροφής παίρνουν οι χιλιάδες επισκέπτες του καρναβαλιού – Το αδιαχώρητο στα ΚΤΕΛ

Ελλάδα Χτες

Τα λεωφορεία αναχωρούν ανά δεκάλεπτο για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού

Εύβοια: 21χρονος έπεσε από την υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας

Ελλάδα Χτες

Ο νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου παραμένει για νοσηλεία

«Στην Ελλάδα των Τεμπών»: Το συγκλονιστικό τραγούδι για τα 57 θύματα της τραγωδίας

Ελλάδα Χτες

Το τραγούδι για το δυστύχημα στα Τέμπη αποτελεί σύμπραξη δέκα καλλιτεχνών

Στο Αυτόφωρο οι 49 συλληφθέντες στο ΑΠΘ – Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν

Ελλάδα Χτες

Σε εξέλιξη ξεχωριστή έρευνα για τα «πολεμοφόδια» που βρέθηκαν κατά τη μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ

Σάλος στη Γερμανία από τις δηλώσεις της υπουργού Παιδείας: Οι μαθητές να προετοιμάζονται και για πόλεμο

Ελλάδα Χτες

Οι ασκήσεις για καταστροφές είναι κομμάτι της καθημερινής ζωής, υποστηρίζει η Μπετίνα Σταρκ-Βάτσινγκερ που υποστηρίζει ότι οι νέοι πρέπει να έχουν επίγνωση των απειλών

Πώς γίνεται το πέταγμα του χαρταετού ‑ Αναλυτικές οδηγίες

Ελλάδα Χτες

Ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) έδωσε χρήσιμες συμβουλές για το πέταγμα του χαρταετού την Καθαρά Δευτέρα

Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι: 300.000 προφυλακτικά θα διατεθούν στο Ολυμπιακό Χωριό

Ελλάδα Χτες

Περίπου δύο την ημέρα για κάθε έναν και κάθε μία από τους 9.000 αθλητές και αθλήτριες που θα φιλοξενηθούν στη γαλλική πρωτεύουσα – Από… χαρτόνι τα κρεβάτια

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.