E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Γλυκά Νερά: Από που εμπνεύστηκε το σενάριο της ληστείας ο πιλότος

«Το άκουγα και έλεγα ‘είναι το ίδιο»

Γλυκά Νερά: Από που εμπνεύστηκε το σενάριο της ληστείας ο πιλότος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 18/6/2021 | 09:58

H ψυχραιμία με την οποία κινήθηκε ο δράστης του στυγερού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του, μετά τη δολοφονία της γυναίκας του, φαίνεται πως ήταν συνέπεια ενός «έτοιμου» σεναρίου που είχε στο μυαλό του.

Το σενάριο αυτό, του το έδωσε ο εκπαιδευτής – πιλότος του 32χρονου Μπάμπη, ο οποίος είχε παρόμοια άσχημη εμπειρία.

«Όλοι στο αεροδρόμιο ήξεραν τι μας συνέβη, διότι έτρεξαν να δώσουν αίμα για εμένα και για την γυναίκα μου στο ΚΑΤ», είπε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο εκπαιδευτής – πιλότος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος προ δύο ετών είχε πέσει θύμα ληστών που είχαν εισβάλει στο σπίτι του στο Αλεποχώρι και τραυμάτισαν την σύζυγο του και εκείνον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗΠως έφτασε στην ομολογία ο 32χρονος πιλότος: «Εντάξει, εγώ το έκανα» 18/6/2021

«Όταν άκουσα τι είχε συμβεί στον Μπάμπη, είπα ‘δεν μπορεί, είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που έπαθα εγώ’», είπε ο ίδιος.

Ο εκπαιδευτής μάλιστα είπε πως μετά το τραγικό συμβάν στα Γλυκά Νερά ενημέρωσε την αστυνομία για το συμβάν.

«Η διαφορά ήταν ότι σε εμάς είχαν εισβάλει με γκλομπ ενώ στον Μπάμπη με πιστόλια», ενώ ο καθ’ ομολογία συζυγοκτόνος δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει και τις ίδιες περιγραφές για τα χαρακτηριστικά των «ληστών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Περιέγραψε τον αρχηγό, είπε ότι βγήκε η μάσκα, είδα το πρόσωπο του. Το ίδιο κάναμε και εμείς. Φάνηκε να είναι όλα ίδια»,», είπε ο άνθρωπος, εμφανώς ταραγμένος από την εξέλιξη της υπόθεσης και την ομολογία του πιλότου.

Για την τροπή που πήρε η υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, μετά την ομολογία του συζύγου της ότι την σκότωσε μετά από καβγά, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Αντ1 και ο ταξίαρχος Ε.Α. της ΕΛΑΣ, Επίτιμος Πρόεδρος Αξιωματικών Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος.

Όπως είπε, το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο, δεν ήταν της τελευταίας στιγμής. «Δεν ήταν ένας καβγάς που πάνω εκεί την σκότωσε» πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σημείωσε ότι το «κουβάρι» της υπόθεσης ξετυλίχθηκε όταν βγήκε στη δημοσιότητα ότι παρακολουθούσαν και οι δύο ψυχολόγο.

Παράλληλα, τόνισε ότι τον «πρόδωσε» η γλώσσα του σώματος. «Τα μάτια του έλεγαν άλλα από αυτά που έλεγε ο ίδιος. Ήταν θέμα χρόνου να ηρεμήσει η ψυχή της Καρολάιν αλλά και η μητέρα της που ζητούσε απαντήσεις» τόνισε.

Ο κ. Κατερινόπουλος χαρακτήρισε μάλιστα τον 33χρονο πιλότο «καλό ηθοποιό» που όπως στις παλιές ελληνικές ταινίες, επικαλείται το καλό του παιδιού του.

[ΠΗΓΗ]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καλλιάνος: Πιθανός νέος καύσωνας από την Κυριακή

Ελλάδα Σήμερα

Τα προγνωστικά στοιχεία που παρουσίασε ο μετεωρολόγος

44.164 διαδραστικοί πίνακες, ΑΙ και ρομποτική στα σχολεία από τον Σεπτέμβριο

Ελλάδα Σήμερα

Η υπουργός Παιδείας ενημέρωσε το Υπουργικό Συμβούλιο για τον σχεδιασμό της νέας σχολικής και ακαδημαϊκής χρονιάς, από τους διορισμούς εκπαιδευτικών έως τα νέα ΚΕΔΑΣΥ.

Στο δικαστήριο το ζευγάρι που αρραβωνιάστηκε στη κορυφή του Empire State Building

Ελλάδα Σήμερα

Αντιμέτωποι με κατηγορίες όπως έκθεση άλλων ατόμων σε κίνδυνο, διάρρηξη και πρόκληση ζημιών, οι δύο τους υπερασπίστηκαν τη δράση τους συνδέοντάς την με την «τέχνη»

Πύλος: Νέα στοιχεία στο θρίλερ με τον αγνοούμενο Ισπανό επιχειρηματία – Κηλίδες αίματος στο ιστιοφόρο

Ελλάδα Σήμερα

Κηλίδες αίματος στο ιστιοφόρο, τρεις ημέρες χωρίς επικοινωνία και η μαρτυρία του καπετάνιου που διέσωσε τη σύζυγό του

Αναγκαστική προσγείωση ελικοπτέρου στον Χάρακα Αττικής λόγω μηχανικής βλάβης

Ελλάδα Σήμερα

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 18:40 το απόγευμα της Δευτέρας, με το ελικόπτερο να έχει προορισμό το Σούνιο.

Καλλίπολη: Αγριο ζώο επιτέθηκε σε τουρίστες ‑ Τραυματίες μητέρα και 12χρονη κόρη

Ελλάδα Σήμερα

Ένας 47χρονος που έσπευσε να βοηθήσει δέχθηκε κι εκείνος επίθεση στην περιοχή Punta Pizzo, ενώ οι Αρχές της Απουλίας εξετάζουν αν πρόκειται για λύκο ή λυκόσκυλο.

Έκοψαν κλήση 700 ευρώ σε μεθυσμένο αναβάτη στην Ανδρο

Ελλάδα Σήμερα

Τι ισχυρίζονται ο αναβάτης και ο δικηγόρος του

Μυστήριο στη Νέα Υόρκη: Οι άνθρωποι που βγαίνουν από τους υπονόμους στο Μανχάταν επέστρεψαν – Τι ερευνούν οι Αρχές

Ελλάδα Σήμερα

Η NYPD ερευνά νέο περιστατικό κοντά στο Madison Square Garden και εξετάζει αν συνδέεται με προηγούμενες υποθέσεις

Οι ωκεανοί έσπασαν νέο ρεκόρ θερμοκρασίας – Τι σημαίνει για καταιγίδες, θάλασσες και κλίμα

Ελλάδα Σήμερα

Οι ωκεανοί του πλανήτη κατέγραψαν το Σάββατο την υψηλότερη μέση θερμοκρασία επιφάνειας που έχει μετρηθεί ποτέ, φτάνοντας τους 21,1 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με νέα στοιχεία της ευρωπαϊκής υπηρεσίας Copernicus

Καύσωνας: Η ελληνική πόλη που «έβρασε» στους 41,8°C

Ελλάδα Σήμερα

Ο υδράργυρος ξεπέρασε τους 41 βαθμούς με τον καύσωνα να κορυφώνεται - Πού σημειώθηκαν οι υψηλότερες θερμοκρασίες

Ποιος είναι ο Ισπανός επιχειρηματίας που αγνοείται στο Ιόνιο

Ελλάδα Σήμερα

Οι έρευνες συνεχίζονται εντατικά για τον εντοπισμό του 66χρονου Ισπανού επιχειρηματία, που αγνοείται από την περασμένη Τρίτη

Κορυδαλλός: Αγριος ξυλοδαρμός σταθμάρχη στο Μετρό Αθήνας

Ελλάδα Σήμερα

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους, η αρχή του επεισοδίου έγινε όταν επιβάτιδα ανέφερε στον σταθμάρχη ότι δέχθηκε σeξουαλική παρενόχληση από άνδρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.