ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Οι αρχικοί φόβοι για κάτι πολύ σοβαρό απομακρύνονται

Ο «Μπέμπης» του ελληνικού μπάσκετ που μεταφέρθηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας του νησιού, έχει χτυπήσει στο γόνατο, στο πρόσωπο και το κεφάλι και αναμένεται να μεταφερθεί άμεσα στην Αθήνα.
Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο ότι ο βετεράνος διεθνής μπασκετμπολίστας βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση και οι γιατροί φοβούνταν για τραύμα στον πνευμονοθώρακα και στο κεφάλι, αλλά προϊόντος του χρόνου, ο Φάνης αισθάνεται καλύτερα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι φόβοι για κάτι πολύ σοβαρό απομακρύνονται.
Εντός των επόμενων λίγων ωρών και μετά από προσωπική παρέμβαση του υπουργού Υγείας και πρώην συμπαίκτη του Φάνη στον Πανιώνιο, Βασίλη Κικίλια (ο οποίος ενημερώθηκε από τον Νίκο Φιλίππου) θα φτάσει στη Νάουσα της Πάρου C127 με το οποίο ο Χριστοδούλου θα μεταφερθεί στο Θριάσειο Νοσοκομείο της Ελευσίνας, για να αντιμετωπιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η κατάσταση του.
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
STORIES
STORIES
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
TV ΣΕΙΡΕΣ
STORIES
STORIES
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
STORIES