ADVERTISEMENT

Εκτάκτως στον Έβρο Παναγιωτόπουλος και Χρυσοχοΐδης

Εκτιμήσεις θα γίνουν σχετικά με τους πρόσφυγες από το Αφγανιστάν

Newsroom
1' χρόνος ανάγνωσης
Εκτάκτως στον Έβρο Παναγιωτόπουλος και Χρυσοχοΐδης
ADVERTISEMENT

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Στον Έβρο πηγαίνουν εκτάκτως αύριο Παρασκευή ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr.

Οι δυο υπουργοί θα προσγειωθούν με ελικόπερο στο γήπεδο της Ορεστιάδας, συνοδευόμενοι από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Φλώρο και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Μιχαήλ Καραμαλάκη. Θα επισκεφθούν τις Καστανιές και θα επιθεωρήσουν την κατάσταση στα ελληνοτουρκικά σύνορα, αλλά θα ασχοληθούν και με τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, απ’ όπου οι διακινητές περνούν αρκετούς λαθρομετανάστες καιρό τώρα.

ADVERTISEMENT

Παναγιωτόπουλος και Χρυσοχοΐδης θα μεταβούν και στο νέο φράχτη που κατασκευάζεται στην περιοχή των Φερών, ενώ στη συνέχεια θα έχουν ευρεία σύσκεψη στην XII Μεραρχία Πεζικού στην Αλεξανδρούπολη, με την συμμετοχή όλων των αρμόδιων φορέων, για εκτίμηση της κατάστασης, μετά από την επικράτηση των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν.

Η παρουσία των δύο κορυφαίων υπουργών, αρμόδιων για την φύλαξη των συνόρων και την αποτροπή των λαθρομεταναστευτικών ροών, αποφασίστηκε στο χθεσινό ΚΥΣΕΑ, όπου έγινε αξιολόγηση και εξέταση της κατάστασης που διαμορφώνεται, με τον κίνδυνο ερχομού εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών από το Αφγανιστάν σε Έβρο και νησιά μέσω της Τουρκίας.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο