ADVERTISEMENT

Spoiler για τις Αγριες Μέλισσες και τον Δούκα

Οι πρώτες αποκαλύψεις

Newsroom

Ενημερώθηκε
1' χρόνος ανάγνωσης
ADVERTISEMENT

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Ο αγαπητός τηλεοπτικός Προκόπης, έδωσε το δικό του spoiler αναφορικά με τους χαρακτήρες και τις εξελίξεις της σειράς.

«Θα περάσουμε πάρα πολύ δύσκολα. Νομίζω ότι θα δούμε και μια άλλη πτυχή του χαρακτήρα του Προκόπη, την οποία δεν είχα την ευκαιρία να δείξω. Ο Προκόπης είναι ένας χαρακτήρας ο οποίος ζει από τα απόνερα της ζωής των άλλων.

ADVERTISEMENT

Οι αδερφές Σταμίρη θα μείνουν ενωμένες. Δεν ξέρω αν θα κάνει κάτι η Μυρσίνη. Ο ερχομός του Αιμίλιου Χειλάκη θα φέρει τα πάνω κάτω σε όλη τη σειρά, θα είναι έκπληξη. Ο Δούκας φέτος θα αλλάξει πίστα, δεν ξέρω αν θα είναι καλύτερος ή όχι, θα έχει πολύ ενδιαφέρον όμως σαν χαρακτήρας», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, σε συνέντευξεις τους ο  Δημήτρης Γκοτσόπουλος και η Μαρία Κίτσο ανέφεραν ότι  «Θεωρώ προσωπικά πως τα επεισόδια που έχω διαβάζει κι έχουμε γυρίσει είναι τα καλύτερα κι από τις δυο προηγούμενες σεζόν. Αλλάζουν όλα», είπε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος με τη Μαρία Κίτσο να συμπληρώνει: «Όντως αλλάζουν τα πάντα. Μπαίνουμε σε μια πολύ σκοτεινή περίοδο, αυτή της Χούντας. Η απειλή πια είναι πραγματική, δεν είναι μια βεντέτα. Είναι κάτι τεράστιο», είπε.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο