E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Onika The Dog: Η Ελληνίδα σκυλίτσα με τους 13 χιλιάδες followers

Ένα προφίλ στο instagram που πρέπει να τσεκάρεις αμέσως αν αγαπάς τα σκυλιά!

Onika The Dog: Η Ελληνίδα σκυλίτσα με τους 13 χιλιάδες followers
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΔΕΡΙΝΗΣ

H αγάπη που παίρνεις από ένα κατοικίδιο είναι κάτι μοναδικό και είναι κάτι που μπορεί να καταλάβει μόνο όποιος, έχει μεγαλώσει κάποιο ή έχει ζήσει για λίγο διάστημα με ένα σκύλο ή μια γάτα. Τα μικρά αυτά πλάσματα μας αγαπούν πραγματικά μόνο και μόνο επειδή τους προφέρουμε φαγητό, στέγη και χάδια. Μια αγάπη που δεν έχει εμπόδια ή δυσκολίες και που είναι το απόλυτο θεραπευτικό σε όλα τα προβλήματα της καθημερινότητας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πολύ συχνά, όταν πέφτω σε προφίλ ζώων στο instagram κάθομαι με τις ώρες και χαζεύω τις όμορφες στιγμές τους. Δεν είναι cringe, είναι ένα ωραίο φωτογραφικό αφιέρωμα για μια ψυχούλα που αγαπάς. Κάπως έτσι έπεσα πάνω στην Onika. Είναι η σκυλίτσα του  Δημήτρη Τσεντεκίδη aka Tsede The Real. Αν βλέπεις Youtube θα τον έχεις δει σίγουρα, μιας και είναι ένας από τους πετυχημένους Έλληνες Youtubers. Σε κάποια από τα video πρωταγωνιστεί η Onika. Όπως αυτό εδώ: 

 

H Οnika βρέθηκε στα χέρια του Δημήτρη μέσω ενός συγγενή, "Είχε γαλλικό μπουλντόγκ και έκανε ένα κουταβάκι (την ονικα). Η αλήθεια είναι ότι δε μου την έδωσε του την απαίτησα γιατί πάντα  Τρελαινόμουν για τη συγκεκριμένη ράτσα" μας λεει ο Δημήτρης και συνεχίζει με κάτι που πρέπει να ακουστεί:  "και θα μου πεις γιατί δεν αγόραζες έναν γαλλικό μπουλντόγκ τόσο καιρό, η απάντηση είναι απλή, διότι είμαι  κάθετος στο εμπόριο σκύλων."

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συμφωνούμε και εμείς απόλυτα! Κανείς δεν πρέπει να αγοράζει όταν εκεί έξω υπάρχουν πάρα πολλά σκυλάκια για υιοθεσία. Τον ρωτάω πως προέκυψε το όνομα και διαβάστε την ιστορία που μου λέει: 

"Πέρα από την Onika έχω και άλλο ένα σκυλί, την Alice που είναι ημίαιμο τζακ ρασελ με κοκονι. Όταν πρώτο πήραμε την Alice ψάχναμε να βρούμε τι όνομα θα της δώσουμε, εγώ ήθελα να την ονομάσουμε Onika που είναι το πραγματικό όνομα της Nicki Minaj, αλλά σε κάναν άλλον από την οικογένεια μου δεν άρεσε οπότε με το που πήρα την ONIKA της έδωσα αυτό το όνομα, το είχα καημό. Στην αρχή βέβαια μου φαινόταν πολύ αστείο όταν τη φώναζα με αυτό το όνομα, ακόμα και ο κόσμος όταν με ρωτάει πως τη λένε, δεν καταλαβαίνουν τίποτα χαχα ! Να σημειωθεί εδώ ότι η γιαγιά μου η Tουτουλα, δεν μπορεί να το μάθει με τίποτα το όνομα της και τη φωνάζει Ο ΟΝΙΚΑΣ. Πλέον όμως μου φαίνεται αστείο όταν ακούω να φωνάζουν τη Nicki Minaj, Onika, μου ακούγεται πολύ αστείο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

O Δημήτρης έχει ένα  έρωτα με Nicki Minaj για όποιον δεν το κατάλαβε. Και πως προέκυψε το πολύ προσεγμένο isntagram account της σκυλίτσας; Του άρεσε πάντα μου λέει να παρακολουθεί προφίλ με ζώα στο instagram και έτσι, όταν η Onika ήρθε στο σπίτι απέκτησε και δικό της λογαριασμό. "H ανταπόκριση του κόσμου ήταν Τεράστια. Ευτυχώς, δεν εισέπραξα καθόλου κράξιμο από τον κόσμο παρόλο που πολλοί δεν το θεωρούν σωστό να υπάρχουν τέτοιου είδους προφίλ."

Έχω περίεργα να μάθω αν όντως τα Γαλλικά Μπουλντόγκ είναι τόσο ήρεμα όσο μερικοί λένε και του ζητάω να μου πει. "Δεν ισχύει καθόλου, είναι μονίμως μέσα στην όρεξη και στην τρέλα εκτός από όταν κοιμάται. Εκεί, ησυχάζουμε όλοι. Κατά τη διάρκεια της μέρας, υπάρχει πολύ παιχνίδι, πολύ κλάμα για φαΐ, πολύ γάβγισμα και πολλά φιλία! Γενικά σε  αυτό το σκυλί είναι όλα σε υπερθετικό βαθμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και πως να μην είναι θα πω εγώ, αφού είναι αξιαγάπητη. Το βλέπεις από τις φωτογενείς φωτογραφίες της στο isntagram. Το σκυλί αυτό και όλα τα σκυλιά του κόσμου, αξίζουν την αγάπη μας. "Σημαντικό είναι να καταλάβει επιτέλους ο κόσμος ότι δεν πρέπει να αγοράζουμε κατοικίδιο αλλά να υιοθετούμε! Δε λέω, και εγώ πριν 16 χρόνια είχα αγοράσει το πρώτο μου σκυλί, αλλά ήταν άλλες εποχές πλέον όλα αυτά έχουν αλλάξει πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε. Είναι τραγικό να υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες αδέσποτα και σκυλιά που χαρίζονται και εμείς να επιλέγουμε να αγοράσουμε τη ράτσα, επειδή μας αρέσει εμφανισιακά" και συνεχίζει "Επίσης, το κατοικίδιο γιατί δεν είναι απλή υπόθεση, έχει πολλές ευθύνες και πρέπει να είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε στο 100% την αγάπης μας όπως θα κάναμε και σε ένα παιδί". Δε θα μπορούσαμε να συμφωνούμε περισσότερο με τον Δημήτρη. 

Απολαύστε μερικές στιγμές της Onika και μην ξεχάσετε να την κάνετε και follow εδώ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τα «οπίσθια γραφείου» και πως αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα

Σήμερα

Αν δουλεύεις σε γραφείο, το θέμα σε αφορά

H Anya Taylor Joy φόρεσε το it παπούτσι της άνοιξης που διχάζει τις fashionistas

Σήμερα

Οι μισές το λατρεύουν, οι μισές το σιχαίνονται!

Το ξενοδοχείο στη Δανία που είναι σαν να κάνεις διακοπές στο Μπαλί

Σήμερα

Μια γεύση από το Μπαλί στη Σκανδιναβία

`Εξαλλοι οι Ιταλοί με τα λεγόμενα ιστορικού φαγητού για την πίτσα

Χτες

Το βιβλίο του «La Cucina Italiana Non Esiste – Η ιταλική κουζίνα δεν υπάρχει» προκάλεσε σάλο

Τα μυστικά ομορφιάς των διασήμων πέρα από τις επεμβάσεις και τις ακριβές κρέμες

Χτες

Bασίζονται σε συγκεκριμένες ρουτίνες ομορφιάς και μυστικά

5 urban chic airbnb στο κέντρο της Αθήνας που θα λατρέψεις

Χτες

Ντιζαϊνάτα, πανέμορφα και ό,τι πρέπει για διακοπές ...στην πόλη

Τα χρώματα που επικρατούν τώρα στα trends

Χτες

Έντονα αλλά και πιο ουδέτερα, όλα όμως ευκολοφόρετα

3 τροφές που πρέπει να εντάξεις στη διατροφή σου

Προχτές

Το σώμα σου θα σε ευγνωμονεί

Η ευρωπαϊκή πόλη στην οποία είναι παράνομο να ... πεθάνεις

Προχτές

Κι όμως, ένας υπάρχει τέτοιος νόμος

Δεν λέει ποτέ συγγνώμη: Τι λένε οι ψυχολόγοι για αυτούς τους συντρόφους

Προχτές

Ο θυμός και η λύπη μπορεί να κυριαρχήσουν, οδηγώντας τη σχέση σε χωρισμό

par: 16
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.