ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Ανακαλείται άμεσα συγκεκριμένη παρτίδα του συμπληρώματος διατροφής.

Με επίσημη ανακοίνωσή του ο ΕΟΦ (Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων), κοινοποίησε την απόφασή του να ανακαλέσει άμεσα συγκεκριμένη παρτίδα ενός ακόμα συμπληρώματος διατροφής.
Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του ΕΟΦ αποφασίστηκε «η ανάκληση της παρτίδας JN0807210D (ημ/νια λήξης 07/2023) του συμπληρώματος διατροφής JOHN NOA SPRAY VITAMINS, Vitamin D3 1000IU/SPRAY, διότι, τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων, σε δείγμα της παραπάνω παρτίδας δεν συμφωνούν με τις προδιαγραφές όσον αφορά τον «Συνολικό αριθμό αερόβιων μικροοργανισμών (TAMC)».
Η παρούσα Απόφαση εκδίδεται προληπτικά στο πλαίσιο προάσπισης της δημόσιας υγείας.
Η εταιρεία EIFRON, ως Υπεύθυνος Κυκλοφορίας, οφείλει να υλοποιήσει την ανάκληση σε εύλογο χρονικό διάστημα.
Τα σχετικά παραστατικά τηρούνται για διάστημα τουλάχιστον πέντε (5) ετών και τίθενται υπόψη του ΕΟΦ, εφόσον ζητηθούν», καταλήγει η ανακοίνωση του ΕΟΦ.
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
STORIES
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
STORIES
STORIES
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
TV ΣΕΙΡΕΣ