E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Cristiano Ronaldo: «Μάχη» με τους NYΤ για να μη δημοσιευθούν έγγραφα για τις κατηγορίες βιασμού

Τι υποστηρίζει η πλευρά της εφημερίδας και τι αυτή του Πορτογάλου άσου

Cristiano Ronaldo: «Μάχη» με τους NYΤ για να μη δημοσιευθούν έγγραφα για τις κατηγορίες βιασμού
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 8/12/2021 | 21:54

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπαθεί να βρει τα πατήματά της μετά την αλλαγή προπονητή και να φτάσει σε καλύτερα αποτελέσματα από εδώ και πέρα, αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει και θέματα εκτός ποδοσφαίρου να τον απασχολούν.

Όπως, για παράδειγμα, οι κατηγορίες βιασμού που αντιμετώπισε στο παρελθόν, με το θέμα να επανέρχεται στην επικαιρότητα λόγω της πρόθεσης των New York Times να δημοσιεύσουν σχετικά έγγραφα, με τους δικηγόρους του Πορτογάλου να προσπαθούν να μπλοκάρουν κάτι τέτοιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η υπόθεση, λίγο-πολύ, είναι γνωστή. Η Κάθριν Μαγιόρκα είχε καταγγείλει ότι τον Ιούνιο του 2009 ο Πορτογάλος την είχε βιάσει σε δωμάτιο του 57ου ορόφου του ξενοδοχείου Palms στο Λας Βέγκας, για να αποσύρει στη συνέχεια την κατηγορία αφού είχε έρθει σε συμβιβασμό με την πλευρά του CR7, παίρνοντας 375.000 δολάρια.

Χρόνια μετά και συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2018, λίγες μέρες μετά τη μεταγραφή του Ρονάλντο στη Γιουβέντους, η Μαγιόργκα είχε επαναφέρει στην επικαιρότητα το θέμα, αλλά το 2019 αθωώθηκε. Για να φτάσουμε τώρα στο 2021, σε λίγο 2022, με το θέμα να συνεχίζει να απασχολεί τον Κριστιάνο. Και τον απασχολεί επειδή η New York Times προτίθενται να δημοσιεύσουν διάφορα έγγραφα που αφορούν τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Τι λένε οι δύο πλευρές

Αυτή η πρόθεση της εφημερίδας προκάλεσε την αντίδραση των δικηγόρων του Πορτογάλου άσου, οι οποίοι προσπαθούν να μπλοκάρουν την όλη διαδικασία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η αστυνομία του Λας Βέγκας έχει νομική υποχρέωση να δημοσιοποιήσει έγγραφα που είναι δημόσια σύμφωνα με τον Νόμο περί Δημοσίων Αρχείων της Νεβάδα – όπως έχει αναγνωρίσει η αστυνομία σε αυτήν την περίπτωση. Θα αντιταχθούμε σε αυτήν την παράνομη προσπάθεια παρέμβασης στο δικαίωμα του κοινού να βλέπει κυβερνητικά έγγραφα», είναι η θέση των New York Times για το θέμα, όπως εκφράστηκε από τον εκπρόσωπό τους, με τους δικηγόρους του Ρονάλντο, από την άλλη πλευρά, να υποστηρίζουν το εξής.

«Υπάρχει βάσιμος λόγος για την απαγόρευση της αποκάλυψης του αρχείου έρευνας του Τμήματος της Αστυνομίας του Λας Βέγκας, επειδή περιέχει κλεμμένα έγγραφα, τα οποία η ενάγουσα έλαβε παράνομα από έναν φερόμενο χάκερ από τον οποίο ο συνήγορός της ζήτησε ειδικά προνομιακή επικοινωνία δικηγόρου – πελάτη».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο μοναδικός Νορβηγός που αρνείται να κάνει κουπί για τον Χάαλαντ: «Είναι χαζό και ιστορικά λάθος»

Σήμερα

Η Νορβηγία βρίσκεται για πρώτη φορά στα προημιτελικά Μουντιάλ και ο πανηγυρισμός με τις «κινήσεις κωπηλασίας» έχει γίνει viral - ένας όμως φίλαθλος αρνείται πεισματικά να συμμετάσχει

«3 ευρώ εισιτήριο για βρέφος 17 μηνών»: Το απίστευτο beach bar στην Ιταλία που χρέωσε παιδί

Σήμερα

Ένας πατέρας αναγκάστηκε να καταβάλει 3 ευρώ για την είσοδο της 17μηνης κόρης του σε γνωστή παραλία της Ιταλίας

Marfin: Επιστρέφει στην Ελλάδα η 46χρονη – Αρνείται κάθε εμπλοκή και θέλει να καταθέσει

Σήμερα

Η επιστροφή της από τη Μεγάλη Βρετανία ενδέχεται να γίνει ως τη Δευτέρα, ώστε την Τρίτη να εμφανιστεί μπροστά στην ανακρίτρια

Ανακαινίζω 2026: Τι πρέπει να προσέξουν οι δικαιούχοι αναφορικά με την υποχρέωση ενεργειακής αναβάθμισης του ακινήτου

Σήμερα

Το πρόγραμμα δεν χρηματοδοτεί μόνο αισθητικές αλλαγές - η ενεργειακή αναβάθμιση είναι ουσιαστική προϋπόθεση συμμετοχής

Κοριτσάκι δύο ετών στη Φλόριντα πέθανε αφού η μπέιμπι σίτερ το άφησε για τρεις ώρες μέσα σε αυτοκίνητο κάτω από ακραία ζέστη

Σήμερα

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό παραμένουν υπό διερεύνηση

Τι αποκαλύπτουν τα νέα αρχεία του Πενταγώνου για τα UFO ‑ ποια περιστατικά δεν έχουν ακόμα εξηγηθεί

Σήμερα

Σαράντα νέα αρχεία με βίντεο, ηχητικά και έγγραφα από CIA, NASA και FBI φέρνουν στο φως μαρτυρίες στρατιωτικών για άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα που παραμένουν αναπάντητα.

Marfin: Οι φωτογραφίες από διακοπές που άνοιξαν τον δρόμο για συλλήψεις – Το προφίλ των κατηγορουμένων και ο φερόμενος ρόλος τους

Σήμερα

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη από το 2019 οι αστυνομικές αρχές είχαν στη διάθεσή τους φωτογραφικό υλικό

Η Apple μηνύει γνωστή εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης ‑ τι κατηγορεί τους πρώην υπαλλήλους της

Σήμερα

Η Apple κατέθεσε ομοσπονδιακή αγωγή κατά της OpenAI και δύο πρώην στελεχών της για κλοπή εμπιστευτικών πληροφοριών σχετικά με την ανάπτυξη προϊόντων.

Τρομακτικό βίντεο: Παρά τρίχα γλίτωσε πεζός στη Νέα Υόρκη – Δείτε τι κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας

Σήμερα

Δύο αυτοκίνητα καρφώθηκαν με μεγάλη ταχύτητα σε κτίριο στο Μπρούκλιν, τραυματίζοντας οδηγούς και πεζό - οι δύο οδηγοί συνελήφθησαν αμέσως.

Βίντεο‑σοκ από την Ινδία: Τι συνέβη μετά τον βιασμό και τη δολοφονία 11χρονης ‑ δεκάδες συλλήψεις

Σήμερα

Εξαγριωμένο πλήθος λιντσάρισε άνδρα κατά τις διαδηλώσεις που ξέσπασαν στη Δυτική Βεγγάλη μετά την ανακάλυψη του πτώματος ενός 11χρονου κοριτσιού σε λίμνη.

Χάρι και Μέγκαν συναντούν τον βασιλιά Κάρολο σε «ιστορική» επανένωση ‑ τα παιδιά είδαν τον παππού τους για πρώτη φορά σε 4 χρόνια

Σήμερα

Ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα υποδέχτηκαν τον Χάρι με την οικογένειά του στο Χάιγκροουβ, σε αυστηρά ιδιωτική συνάντηση χωρίς φωτογραφίες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.