E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ιωάννα Τούνη: Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για το ροζ βίντεο

«ΤΕΛΟΣ η εποχή που το θύμα φοβάται να κατονομάσει τον θύτη»

Ιωάννα Τούνη: Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για το ροζ βίντεο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 18/1/2022 | 08:56

Το ροζ βίντεο με την Ιωάννα Τούνη έχει επανέλθει στο επίκεντρο καθώς η influencer κατονόμασε δημόσια τον άνθρωπο που το διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Η Ιωάννα Τούνη, έπειτα από τον σάλο που έχει προκληθεί, δημοσίευσε νέο βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram στο οποίο εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να αποκαλύψει τώρα το συγκεκριμένο όνομα ενώ εξηγεί πως κατά τη διάρκεια της ερωtικής πράξης η ίδια βρισκόταν σε κατάσταση βαριάς μέθης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

“Ο Μάκης Κατμετζόγλου είναι ο άνθρωπος ο οποίος με εκμεταλλεύτηκε σε κατάσταση βαριάς μέθης, ήρθαμε σε σeξουαλική πράξη και τράβηξε βίντεο εν αγνοία μου. Ο ίδιος φαίνεται ξεκάθαρα να γνωρίζει την ώρα που ο φίλος του τραβάει καθώς κοιτάει στην κάμερα, γελάει, κάνει γκριμάτσες, κοροϊδεύει και συνεχίζει την σeξουαλική πράξη” αναφέρει χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

Ιωάννα Τούνη: “H βίζιτα είναι ξαπλωμένη στο Range Rover”

Όπως λέει αυτό που την κράτησε τόσα χρόνια και δεν αποκάλυψε το όνομά του είναι ο φόβος καθώς με το που είδαν το φως της δημοσιότητας κάποιες φωτογραφίες στις οποίες η ίδια είναι λιπόθυμη στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του, η πρώτη αντίδραση του κόσμου ήταν “η βίζιτα είναι ξαπλωμένη στο Range Rover”.

“Φοβόμουν ότι ο θύτης θα βγει θύμα όπως και έγινε και με κατηγόρησε για συκοφαντική δυσφήμιση. Πέντε χρόνια υπέφερα πραγματικά σιωπηλά, εγώ, η μητέρα μου και όλοι οι άνθρωποι του στενού μου κύκλου που με αγαπάνε ειλικρινά και γνωρίζουν το περιστατικό και ποιος το έχει κάνει” τόνισε η Ιωάννα Τούνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

“Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι γόνος πλούσιας οικογένειας της Θεσσαλονίκης. τότε είχε τη δύναμη. Εγώ ήμουν η κοπέλα η οποία ήμουν ‘άγνωστη, δεν είχα χρήματα, δεν είχα κάποιον να με υποστηρίξει, οπότε δεν ήμουν σε θέση να μπορώ να τον αντιμετωπίσω. Τώρα νιώθω πραγματικά δυνατή και θέλω να το κάνω” αναφέρει μεταξύ άλλων τονίζοντας σε άλλο σημείο: “Δεν θυμήθηκα τώρα το revenge ρorn βίντεο. Είναι κάτι το οποίο δεν έχω καταφέρει να ξεχάσω ποτέ, κάτι το οποίο με στοιχειώνει. Υπάρχουν πάρα πολλά πρωινά που ξυπνάω με το αγόρι μου και του έχουν στείλει στο κινητό του το συγκεκριμένο βιντεάκι με τον Μάκη Κατμετζόγλου και τη συνουσία που ντρέπομαι πάρα πολύ αλλά συνέβη. Ένα βίντεο που ακόμη και τώρα υπάρχει σε site πορνό και δεν μπορώ με τίποτα να κατεβάσω εδώ και χρόνια. Δεν το έχω ξεχάσει και θα μιλήσω γι’ αυτό. Ο Μάκης Κατμετζόγλου μπορεί να βγαίνει και να λέει όσο θέλει ότι δεν έχει καμία σχέση και δεν ξέρει τίποτα γι’ αυτό”.

Στη συνέχεια η Ιωάννα Τούνη απευθύνεται στον ίδιο λέγοντας: “Μάκη Κατμετζόγλου που το παίζεις θύμα και βγαίνεις σε όλα τα τηλεοπτικά παράθυρα με τους δικηγόρους σου και δίνετε δελτία για το πόσο άσχημα περνάς και σε πόσο δεινή ψυχολογική κατάσταση βρίσκεσαι από προχθές μ’ εμένα που αποφάσισα να δημοσιοποιήσω το όνομά σου και αποποιείσαι κάθε ευθύνη για την διαρροή του βίντεο και λες ότι δεν έχεις καμία ιδέα, μπορείς να μας εξηγήσεις σε παρακαλώ πάρα πολύ ποιος είναι αυτός ο φίλος σου προφανώς που τραβάει το βίντεο κι εσύ κοιτάς στην κάμερα, του κάνεις νοήματα, χειρονομίες και κοροϊδεύεις την κοπέλα, η οποία απόλυτα μη νηφάλια, βρίσκεται σε τόσο εξευτελιστική κατάσταση για να σπας εσύ πλάκα με τους κολλητούς σου και όλη την Ελλάδα”.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η Ιωάννα Τούνη γράφοντας: “ΤΕΛΟΣ η εποχή που το θύμα φοβάται να κατονομάσει τον θύτη”

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αυτή ήταν η τελευταία τους φωτογραφία ως ζευγάρι, αφού χώρισαν λίγο μετά

Πριν 1 ώρα

Ο Christopher Lakkees και η Jessica Alba έχουν παρόλ`αυτά μόνο καλά λόγια να πουν ο ένας για τον άλλο

Ήταν μόλις 20 ετών: O ηθοποιός που έσβησε στον ύπνο του

Πριν 1 ώρα

Πρωταγωνίστησε στο «Descendants» της Disney

Η on‑off σχέση αυτού του ζευγαριού που απασχόλησε πολύ τα tabloids

Πριν 1 ώρα

Ένα από τα πιο cute ζευγάρια του Hollywood που χώριζαν και τα ξαναέβρισκαν συνεχώς!

Ο διάσημος gamer «Ninja» αποκάλυψε πως έχει καρκίνο

Χτες

Έχει τους περισσότερους ακόλουθους στο Twitch

Κλειδαμπάρωσε το σπίτι η Μενεγάκη ‑ «Μου λέγανε τα παιδιά μου `μαμά τι γίνεται;`»

Χτες

Η αφρικανική σκόνη έχει ενοχλήσει ήδη πάρα πολύ την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της και έχει αυτές τις μέρες της το σπίτι κλειδαμπαρωμένο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Χτες

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Ρέμπελ Γουίλσον: Έκανα πρώτη φορά σeξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς

Χτες

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα, τόνισε σε συνέντευξή της

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.