E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Ας ψάξουν ό,τι θέλουν»: Η μάνα που έχασε τα τρία της κοριτσάκια στην Πάτρα ξεσπά

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο την υπόθεση της οικογένειας στην Πάτρα, που έχασε και τα τρία κοριτσάκια του μέσα σε τρία χρόνια.

«Ας ψάξουν ό,τι θέλουν»: Η μάνα που έχασε τα τρία της κοριτσάκια στην Πάτρα ξεσπά
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 12/2/2022 | 13:08

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο την υπόθεση της οικογένειας στην Πάτρα, που έχασε και τα τρία κοριτσάκια του μέσα σε τρία χρόνια. Για τα όσα έχουν ειπωθεί γύρω από τις συνθήκες των αιφνίδιων θανάτων μίλησε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» η μητέρα των παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγγου.

Τη διαλεύκανση της υπόθεσης με τους αιφνίδιους θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα έχει αναλάβει πλέον το τμήμα Ανθρωποκτονιών στη ΓΑΔΑ και ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την Παρασκευή (11/2) υπήρχαν μάλιστα πληροφορίες ότι Εισαγγελία Πατρών ζήτησε την εκταφή της 9χρονης Τζωρτζίνας για να διερευνηθεί εξονυχιστικά η αιτία θανάτου της. Κάτι τέτοιο ωστόσο διαψεύδεται καθώς οι ιατροδικαστές έχουν λάβει όλα τα όργανα της για να τα εξετάσουν και συνεπώς μία τέτοια ενέργεια είναι περιττή.

Η μητέρα των τριών κοριτσιών, μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», δηλώνει ότι δεν έχει πληροφορηθεί για το ενδεχόμενο εκταφής της μικρής Τζωρτζίνας. Εξέφρασε μάλιστα την απορία της για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο καθώς – όπως είπε – το κοριτσάκι της πέθανε στα τέλη Ιανουαρίου και έχει γίνει και νεκροψία. «Γιατί να βγάλουν το παιδί; Για ποιον λόγο;», σημειώνει.

Παρακάλεσε επίσης«να σταματήσουν όλα αυτά που συμβαίνουν. Να σταματήσουν να μιλάνε για τα παιδιά της όσοι δεν τα έχουν καν εξετάσει και καλούνται από δημοσιογράφους… να μιλήσουν γενικά και αόριστα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ας ψάξουν ότι θέλουν. Εδώ έφθασαν στο σημείο να κατηγορούν. Δηλαδή η Ίριδα, ένα παιδί που είχε πρόβλημα εκ γενετής, ακόμη και γι αυτό λένε διάφορα. Εγώ φυσικά ζητώ να γίνει έρευνα. Η οικογένεια θέλει να γίνει έρευνα. Και θέλει έρευνα για να σταματήσουν οι εικασίες. Θέλουμε να ηρεμήσουν τα παιδιά μας» δηλώνει η μητέρα των παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγγου.

Οι καταθέσεις των οικογενειακών γιατρών, αλλά και τα ευρήματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεως στις σορούς του 9χρονου κοριτσιού που πέθανε πριν από λίγες ημέρες και των δυο αδερφών της που πέθαναν τα προηγούμενα χρόνια αναμένεται να ρίξουν φως στο μυστήριο. Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι για κάθε θάνατο έχουν σχηματιστεί ισάριθμες δικογραφίες, ενώ θα κληθούν για εξέταση και οι γονείς των τριών κοριτσιών.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βρήκαν τρεις όλμους στο διαμέρισμα που αγόρασαν στην Αγία Παρασκευή

Σήμερα

Χρειάστηκε η επέμβαση του Στρατού προκειμένου να απομακρυνθούν με ασφάλεια οι όλμοι από το διαμέρισμα στην Αγία Παρασκευή

Καύσωνας στη δυτική Ευρώπη: Νεκροί σε Γαλλία και Βρετανία ‑ Έκτακτα μέτρα και στην Ιταλία

Σήμερα

Οκτώ περιοχές στη δυτική Γαλλία τέθηκαν σε κατάσταση συναγερμού

Ιράν: 28χρονη γέννησε στη φυλακή και εκτελέστηκε για τη δολοφονία του συζύγου της

Σήμερα

Τι ανακοίνωσαν σήμερα δύο ΜΚΟ από το εξωτερικό

Δικογραφία από την Αστυνομία για το επεισόδιο μεταξύ Μαρινάκη και Δημητριάδη

Σήμερα

Η δικογραφία αφορά στα, αυτεπαγγέλτως, διωκόμενα αδικήματα που τελέστηκαν παραβιάζοντας την αθλητική νομοθεσία

Ο Τραμπ υποβάλλεται σε νέο ιατρικό έλεγχο καθώς πληθαίνουν τα ερωτήματα για την υγεία του

Σήμερα

Πρόκειται για την τρίτη προγραμματισμένη ιατρική του εξέταση μέσα σε διάστημα 13 μηνών

Δηλητηριώδεις μέδουσες ‑ «πυξίδα» εντοπίστηκαν σε παραλία στη Ραιδεστό

Σήμερα

Καφέ μέδουσες του είδους Chrysaora hysoscella (κοινώς γνωστές ως `μέδουσες πυξίδα) παρατηρήθηκαν στην παραλιακή ζώνη της Τουρκίας

Παναθηναϊκός: Νέος προπονητής ο Γιάκομπ Νίστρουπ

Σήμερα

Ο 38χρονος Δανός υπέγραψε διετές συμβόλαιο

PosoKanei: Πώς λειτουργεί η νέα πλατφόρμα σύγκρισης τιμών σούπερ μάρκετ

Σήμερα

Η πλατφόρμα PosoKanei έρχεται να λειτουργήσει ως ένας ψηφιακός σύμμαχος για τους καταναλωτές

Mango: Παραιτήθηκε από την εταιρεία ο κατηγορούμενος για την δoλoφovία του πατέρα του Ισάκ Αντιτς

Σήμερα

Ο γιος του ιδρυτή του ισπανικού κολοσσού μόδας, Ισάκ Αντίκ, αφήνει τη θέση του αντιπροέδρου προκειμένου να αφοσιωθεί στην υπεράσπισή του, μετά τη σύλληψή του για την δολοφονία του πατέρα του

Πανελλήνιες 2026: Οδηγός για το Μηχανογραφικό Δελτίο ‑ Η διαδικασία και οι προθεσμίες

Σήμερα

Η σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού αποτελεί «κλειδί» για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.