ADVERTISEMENT

Αδιανόητη γκάφα του Μπάιντεν: Αντί για Ουκρανοί, είπε... Ιρανοί

Όλα τα λεφτά η αντίδραση της Καμάλα Χάρις

Newsroom

Ενημερώθηκε
1' χρόνος ανάγνωσης
Αδιανόητη γκάφα του Μπάιντεν: Αντί για Ουκρανοί, είπε... Ιρανοί
ADVERTISEMENT

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Σε μια τραγική γκάφα υπέπεσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, ο οποίος, μιλώντας για τη ρωσική εισβολή, μπέρδεψε τους Ουκρανούς με τους... Ιρανούς.

Ο 79χρονος Μπάιντεν -ο γηραιότερος πολιτικός που εξελέγη ποτέ στην προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών- υπέπεσε στο σημαντικό αυτό σφάλμα ενώ μιλούσε για τη συνεχιζόμενη ρωσική εισβολή.

ADVERTISEMENT

«Ο Πούτιν μπορεί να περικυκλώνει το Κίεβο με τανκς, αλλά ποτέ δεν θα κερδίσει τις καρδιές και τις ψυχές του ιρανικού λαού», είπε ο Μπάιντεν.

Μόλις ο πρόεδρος των ΗΠΑ ξεστομίζει τη λέξη «ιρανικός», η αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις φαίνεται πίσω από τον Μπάιντεν να λέει τη σωστή λέξη και στη συνέχεια να δαγκώνει τα χείλη της.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήραν φωτιά, με το hashtag #ιρανοί να γίνεται Νο1 τάση στο Twitter.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.

Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο