ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Ευτυχώς, οι δύο πιλότοι βγήκαν από τα μονοθέσιά τους και έδειξαν να είναι καλά στην υγεία τους.

Ήταν περίπου 2,5 λεπτά πριν το τέλος του Q1 όταν Λανς Στρολ και Νίκολας Λατίφι ενεπλάκησαν σε σφοδρή σύγκρουση με τις... ευθύνες προς το παρόν να είναι μοιρασμένες.
Ο Λανς Στρολ καθώς βγήκε με μεγάλη καθυστέρηση στην πίστα καθώς γίνονταν εργασίες στο μονοθέσιο της Aston Martin και μετά την έναρξη των κατατακτηρίων προσπέρασε σε κάποιο σημείο της πίστας τον Νίκολας Λατίφι ο οποίος αμέσως μετά επιχείρησε να τον προσπεράσει. Το αποτέλεσμα ήταν μια σφοδρή σύγκρουση και το μονοθέσιο του Λατίφι να διαλύεται.
Στους ασυρμάτους ο ένας (Στρολ) απορρούσε με τον άλλον (Λατίφι). Το συμβάν θα εξεταστεί από τους αγωνοδίκες μετά το τέλος των σημερινών κατατακτηρίων της Formula 1.
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
PAPER
STORIES
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
ΤΑΞΙΔΙΑ
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
STORIES