ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
«Οι συνθήκες μάς επιτρέπουν να προχωρήσουμε σε αναστολή των μέτρων από την Πρωτομαγιά»

Ειδικότερα, όπως είπε: “Οι συνθήκες μάς επιτρέπουν να προχωρήσουμε σε αναστολή των μέτρων από την Πρωτομαγιά. Δηλαδή αναστέλλεται -προσοχή, δεν καταργείται- η ισχύς των πιστοποιητικών εμβολιασμού και νόσησης, απλοποιούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τις τουριστικές δραστηριότητες, όπως και οι έλεγχοι (testing) στους πολίτες για την είσοδό τους σε διάφορους χώρους. Τα μέτρα θα επανεξεταστούν τον Σεπτέμβριο”.
Επομένως, από τον επόμενο μήνα μπαίνει σε αναστολή το μέτρο των πιστοποιητικών νόσησης και εμβολιασμού, ενώ αναμένεται να απολαύσουν περισσότερες ελευθερίες οι ανεμβολίαστοι πολίτες.
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
STORIES
STORIES
STORIES
ΠΡΟΣΩΠΑ
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ