ADVERTISEMENT

Ραγίζουν καρδιές στην κηδεία της 3χρονης: Ροζ μπαλόνια και κουφέτα

Τραγικές φιγούρες οι γονείς

Newsroom
1' χρόνος ανάγνωσης
Ραγίζουν καρδιές στην κηδεία της 3χρονης: Ροζ μπαλόνια και κουφέτα
ADVERTISEMENT

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Θρήνος, πόνος και ένα μεγάλο γιατί βγαίνει από τα χείλη των συγγενών αλλά και των κατοίκων του χωριού Κομπωτή Αιτωλοακαρνανίας, που συνοδεύουν στην τελευταία της κατοικία την 3χρονη που έχασε τη ζωή της από αδιευκρίνιστα αίτια στη Θεσσαλονίκη, μετά από 12 μέρες νοσηλείας.

Τραγικές φιγούρες οι δύο γονείς που ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν πως έχασαν το παιδί τους.

ADVERTISEMENT

Η κηδεία του μικρού κοριτσιού που έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο, πραγματοποιείται στο χωριό απ’ όπου κατάγεται ο πατέρας της, ενώ από νωρίς το πρωί στο σπίτι της οικογένειας είχαν συγκεντρωθεί πολλοί συγγενείς και φίλοι.

Ο στολισμός της εκκλησίας του Αγίου Ιερόθεου παραπέμπει σε βάφτιση κι όχι σε κηδεία.

Στον προαύλιο χώρο του ναού υπάρχουν ροζ και άσπρα μπαλόνια, ενώ σε δύο τραπέζια έχουν τοποθετηθεί κουφέτα και γλυκίσματα.

Πολλά όμως ήταν και τα στεφάνια που είχαν στείλει φίλοι και συγγενείς για την αγαπημένη τους Κατερίνα ή οποία ταξίδεψε για τον παράδεισο δέκα ημέρες μετά τα τρίτα γενέθλια της, καθώς είχε γεννηθεί στις 20 Απριλίου του 2019.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο