ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Η υπόθεση έφθασε στα δικαστήρια ύστερα από μήνυση που υπέβαλε ο 55χρονος ξάδελφος του κατηγορούμενου




Κρίθηκε ένοχος για θανάτωση ζώου. Η υπόθεση έφθασε στα δικαστήρια ύστερα από μήνυση που υπέβαλε ο 55χρονος ξάδελφος του κατηγορούμενου, ο οποίος πίστευε ότι το συγκεκριμένο πτηνό ήταν δικό του.
Σύμφωνα με το grtimes, ο κατηγορούμενος, στην απολογία του, είπε ότι το ζωντανό ήταν τραυματισμένο ύστερα από επίθεση που δέχτηκε από γεράκι και το θανάτωσε για να το λυτρώσει.
Ο μηνυτής κατέθεσε ότι εκτρέφει περιστέρια και ότι ο 50χρονος κατάφερε να του το αποσπάσει για να το εντάξει στο δικό σμήνος. Όταν διαπίστωσε την αρπαγή το ζήτησε πίσω αλλά ο κατηγορούμενος ζητούσε χρήματα για να το επιστρέψει. Όταν αρνήθηκε ο 50χρονος το αποκεφάλισε για να τον εκδικηθεί.
Το δικαστήριο δεν δέχτηκε αυτόν τον ισχυρισμό αλλά καταδίκασε τον κατηγορούμενο για την θανάτωση του περιστεριού.
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
ΣΧΕΣΕΙΣ
STORIES
STORIES
STORIES
TV ΣΕΙΡΕΣ
STORIES
STORIES
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ