ADVERTISEMENT

Μήνυση στον Γιώργο Παπανδρέου για το «λεφτά υπάρχουν»!

Ζητείται άρση της ασυλίας του

Newsroom

Ενημερώθηκε
1' χρόνος ανάγνωσης
Μήνυση στον Γιώργο Παπανδρέου για το «λεφτά υπάρχουν»!
ADVERTISEMENT

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Εκτός από τα αιτήματα για άρση ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, που φτάνουν στη Βουλή το ένα μετά το άλλο, έφτασε ακόμα ένα. Αυτή τη φορά όμως δεν αφορά κάποιον βουλευτή του ακροδεξιού κόμματος, αλλά έναν πρώην πρωθυπουργό: τον Γιώργο Παπανδρέου.

ADVERTISEMENT

Απίστευτο, θα πει κανείς. Αληθινό όμως. Το αίτημα για άρση της ασυλίας του Γιώργου Παπανδρέου έγινε εξαιτίας μήνυσης που κατέθεσε εις βάρος του πολίτης για το περίφημο προεκλογικό σύνθημα του 2009 «Λεφτά υπάρχουν».

Ο Π. Σταμάτης, κάτοικος Αθηνών, κατέθεσε μήνυση κατά του πρώην πρωθυπουργού και κατά παντός υπευθύνου, όπως αναφέρεται στη δικογραφία που έφτασε στη Βουλή, για τη διερεύνηση του αδικήματος της εξαπάτησης εκλογέων, της διασποράς ψευδών ειδήσεων ή της έτερης αξιόποινης πράξης σε βάρος του εκλογικού σώματος κατά την προεκλογική περίοδο του έτους 2009.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο