ADVERTISEMENT

«Δεν πρέπει να το πω αλλά με το που βγήκε το Me Too, αυξήθηκαν οι γυναικοκτονίες»

Τι δήλωσε η Εύη Δρούτσα για τα περιστατικά των γυναικοκτονιών

Newsroom

Ενημερώθηκε
1' χρόνος ανάγνωσης
«Δεν πρέπει να το πω αλλά με το που βγήκε το Me Too, αυξήθηκαν οι γυναικοκτονίες»
ADVERTISEMENT

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Στο Όλα Γκουντ φιλοξενήθηκε η Εύη Δρούτσα κι εξέφρασε την άποψή της για το Me Too.

«Ίσως δεν πρέπει να το πω αλλά μιλάμε για ένα Me Too, που δεν πάει. Από τότε που δε βγήκε μία εκπομπή στην τηλεόραση να εξηγεί όλα αυτά τα καινούρια μέτρα, τι είναι; Δεν κάνουν μία εκπομπή που μπορούν να μιλάνε άνθρωποι που δεν είναι δημοσιογράφοι που λένε, που είναι άνθρωποι της ζωής που λένε και να πούνε τη γνώμη τους. Κάτσε μόνος σου και πάρε με αύριο τηλέφωνο να μου πεις πως από τότε που βγήκε το #metoo, πόσοι άνδρες σκότωσαν τις γυναίκες τους. Πόσοι; Παίζει πάρα πολύ ρόλο αυτό. Δεν ξέρουν τι είναι το #metoo. Βγαίνουν γυναίκες που λένε όταν ήμουν εγώ 28, ήρθε αυτός…, τι λες ρε συ; 28 και 21 δεν ξέρεις; Την εγγονή μου που είναι 10 ετών να φέρω, ξέρει.

Από τότε που έγινε αυτό το πράγμα, βγήκαν όλοι και κάνουν τα παράπονά τους. Εγώ ήθελα να βγούνε τότε. Αυτό έπρεπε να έχει γίνει πριν από χρόνια. Μπορεί κάποιος να εξηγήσει στην επαρχία τι είναι το Me Too;» ανέφερε η Εύη Δρούτσα.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.

Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο