ADVERTISEMENT

Μητσοτάκης στο Κογκρέσο: Χειροκρότημα όταν μίλησε για Αλεξανδρούπολη και Σούδα

«Ούτε στη Βουλή δεν με χειροκροτούν τόσο»

Από το NEWSROOM
1' χρόνος ανάγνωσης
Μητσοτάκης στο Κογκρέσο: Χειροκρότημα όταν μίλησε για Αλεξανδρούπολη και Σούδα
ADVERTISEMENT

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Το παρατεταμένο χειροκρότημα που εισέπραξε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μπαίνοντας στο Καπιτώλιο δεν ήταν και το μοναδικό κατά την διάρκεια της ιστορικής ομιλίας του στην κοινή συνεδρίαση του Κογκρέσου και της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Βουλευτές και γερουσιαστές χειροκρότησαν πολλές φορές τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του. Ειδικά όταν αναφέρθηκε στους δεσμούς φιλίας ανάμεσα στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ απέσπασε το πιο θερμό χειροκρότημα αλλά και όταν μίλησε για την Ουκρανία και παραλλήλισε την Μαριούπολη με το Μεσολόγγι.

ADVERTISEMENT

Ο πρωθυπουργός άφησε ασχολίαστα τα χειροκροτήματα, τα οποία επέστρεψαν όταν έκανε αναφορά στο λιμάνι της Σούδας, αλλά και στην Αλεξανδρούπολη την οποία χαρακτήρισε ενεργειακό κόμβο στην Ανατολική Ευρώ.

Σε εκείνο, λοιπόν, το σημείο ο κ. Μητσοτάκης είπε χαμογελώντας: «Θα πρέπει να πω στους συναδέλφους μου ότι στο ελληνικό κοινοβούλιο δεν με χειροκροτούν τόσο» και φυσικά πάλι καταχειροκροτήθηκε.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο