E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Λονδίνο: Βρέθηκαν περιττώματα ποντικών στο «πιο ρομαντικό εστιατόριο» της πόλης

Πρόκειται για εστιατόριο με γαλλική κουζίνα το οποίο σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι πλέον έχει εξαλείψει τα τρωκτικά από τους χώρους του

Λονδίνο: Βρέθηκαν περιττώματα ποντικών στο «πιο ρομαντικό εστιατόριο» της πόλης
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 18/5/2022 | 14:26

Το εστιατόριο «Clos Maggiore» στο Κόβεντ Γκάρντεν του Λονδίνου, έλαβε βαθμολογία 1/5 από το Δημοτικό Συμβούλιο του Γουέστμινστερ στις 28 Φεβρουαρίου επειδή εντοπίστηκαν περιττώματα ποντικών τόσο στο πάτωμα της κουζίνας όσο και σε μία αποθήκη.

Η έκθεση ανέφερε ότι εκτός από τα ποντίκια, υπήρχαν «βρώμικα ξύλα κοπής» και «κακές πρακτικές καθαρισμού», σύμφωνα με το BBC.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Κατά την επιθεώρηση παρατηρήθηκαν περιττώματα ποντικών στο πάτωμα στην κουζίνα και στην αποθήκη. Πρέπει να χρησιμοποιηθούν κατάλληλες μέθοδοι θεραπείας για την εξάλειψη αυτών των παρασίτων», ανέφερε ο επιθεωρητής υγιεινής. Ο επιθεωρητής διαπίστωσε επίσης ότι υπήρχε κίνδυνος μόλυνσης των τροφίμων στο εστιατόριο επειδή τα ωμά ψάρια είχαν συσκευαστεί χρησιμοποιώντας το ίδιο μηχάνημα που χρησιμοποιήθηκε για «έτοιμα προς κατανάλωση» τρόφιμα.

Πρόκειται για εστιατόριο με γαλλική κουζίνα το οποίο σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι πλέον έχει εξαλείψει τα τρωκτικά από τους χώρους του. Το εστιατόριο είναι ευρύτερα γνωστό για το άνετο εσωτερικό του με άνθη κερασιάς να κρέμονται από την οροφή. Διαθέτει μια «βραβευμένη» λίστα κρασιών, συμπεριλαμβανομένου ενός μπουκαλιού κόκκινου κρασιού που κοστίζει 39.000 λίρες.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης

Σήμερα

Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.

Τραγωδία στην Κύπρο: Τι προκάλεσε την κατάρρευση της πολυκατοικίας στη Λεμεσό ‑ Δείτε πώς εξελίσσεται η επιχείρηση διάσωσης

Σήμερα

Νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για δεύτερο εγκλωβισμένο, τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο.

Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα

Σήμερα

Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.

Στάθης Μαντζώρος: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό 10 μήνες μετά το εγκεφαλικό που υπέστη

Σήμερα

Ο αγαπημένος «καφετζής» του τηλεοπτικού κοινού στη σειρά «Σασμός» νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Σήμερα

Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Σήμερα

Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

Πέδρο Σάντσεθ: Η Ευρώπη να «κάνει μεγάλα όνειρα» και να αναλάβει ρόλο ως ηθικός ηγέτης

Σήμερα

Οι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο συζήτησης για το μέλλον της Ευρώπης

Ιρανικές πηγές: «Το πρόσωπο του Μοτζταμπά Χαμενεΐ έχει παραμορφωθεί, υπέστη σοβαρά τραύματα στα πόδια»

Σήμερα

Ο 56χρονος αναρρώνει και παραμένει σε πνευματική διαύγεια, ανέφεραν στο Reuters άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον στενό του κύκλο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 4
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.