Survivor: Η Ασημίνα είδε τον Χρήστο Δάντη και πλάνταξε στο κλάμα

Δείτε το βίντεο
Δημοσίευση 26/5/2022 | 11:20
Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor οι δύο ομάδες έβαλαν τα δυνατά τους για να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας. Νικήτρια αναδείχθηκε η μπλε ομάδα και οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να δουν και να συνομιλήσουν για λίγο με αγαπημένα τους πρόσωπα.
Κάποια στιγμή έφτασε η σειρά της Ασημίνας Χατζηανδρέου και στην οθόνη του κινητού της τηλεφώνου εμφανίστηκε ο Χρήστος Δάντης.
Η νεαρή παίκτρια που ήταν συναισθηματικά φορτισμένη μόλις είδε τον αγαπημένο της πλάνταξε στο κλάμα. Η πρώτη της κίνηση ήταν να τον ρωτήσει πως είναι η κατάσταση εκτός Survivor καθώς ο χρόνος ήταν αρκετά πιεστικός.
Η ίδια δεν πίστευε ότι τον έβλεπε μετά από τόσο καιρό και φώναζε «Σαν ψέμα» με τον Δάντη να της λέει: «Έλα ρε Μίνα σε παρακαλώ».
Μάλιστα η Ασημίνα τον ρώτησε που είναι και ο τραγουδιστής της αποκάλυψε ότι βρίσκεται στο Λονδίνο όπου είχε πάει για να παρακολουθήσει κάποιες συναυλίες.
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Η μοναχοκόρη των Beckhams μεγάλωσε: H Harper έγινε δεσποινίς
Πριν 8 ώρες
Έχει social media; Τι πιστεύει για τα ρούχα που φορούσε η μαμά της όταν ήταν στις Spice Girls;
Πώς είναι σήμερα η Debbie Gibson που λάτρευε όλη η Αμερική των 80s
Πριν 8 ώρες
Ήταν η νεότερη καλλιτέχνις που έγραψε, έκανε παραγωγή και ερμήνευσε ένα Νο. 1 single στο Billboard Hot 100
Αγριες Μέλισσες: Πού είναι το «χωριό »που έγιναν τα γυρίσματα της επιτυχημένης ελληνικής σειράς
Πριν 8 ώρες
Δείτε βίντεο από το Διαφάνι
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Αν μου έκανε πρόταση γάμου ο Στάθης θα του έλεγα ότι θέλω τον χρόνο μου
Χτες
«Έχει αξιοπρέπεια, είναι τίμιος και πιστεύω ότι σίγουρα η βοήθειά μου τον μπούσταρε»
Ίος: Μόλις πιεις το σφηνάκι σου, θα σε χαστουκίσει η μπαργούμαν!
Χτες
Το «έθιμο» αυτό γίνεται σε αρκετά μαγαζιά του νησιού
Απίθανες δηλώσεις Κούγια για Φαίη Σκορδά και Σπύρο Μπιμπίλα
Χτες