E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Γεωργιάδης: «Καταλαβαίνω ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου χρειάζεται... βοήθεια»

«Πέρα από κάθε προσδοκία η εικόνα της Ραχήλ Μακρή στα κάγκελα»

Γεωργιάδης: «Καταλαβαίνω ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου χρειάζεται... βοήθεια»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 11/11/2013 | 00:58

Τη σφοδρή αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, που έφτασε μέχρι την προσωρινή αποχώρηση των βουλευτών του κόμματος από την αίθουσα, προκάλεσαν τα λεγόμενα του υπουργού Υγείας, ¶δωνι Γεωργιάδη, με αιχμή τα χθεσινά γεγονότα στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αμέσως μόλις ανέβηκε στο βήμα, ο ¶δωνις Γεωργιάδης σχολίασε επί λέξει: «Με τα χθεσινά γεγονότα στην ΕΡΤ και την εικόνα της κυρίας Κωνσταντοπούλου να καλεί σε βοήθεια, πιστοποιώ –έχοντας ζήσει με την κυρία συνάδελφο για περίπου πέντε μήνες στην Επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ– ότι τη χρειάζεται και θα πρέπει να τη βοηθήσουμε. Επίσης, η εικόνα της κυρίας Ραχήλ Μακρή πάνω στα κάγκελα ήταν πραγματικά πέραν πάσης προσδοκίας…».

Η αναφορά αυτή του κ. Γεωργιάδη προκάλεσε την έντονη διαμαρτυρία από τα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επέκριναν με σφοδρότητα τον υπουργό, κάποιοι σηκώθηκαν από τα έδρανά τους και του επέστρεψαν τα προσωπικά βέλη. Κατόπιν, αποχώρησαν από την αίθουσα μέχρι τη λήξη της ομιλίας του κ. Γεωργιάδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Πείτε ό,τι θέλετε. Σας ακούμε όλη τη μέρα να μιλάτε για χούντα και για κατάλυση της Δημοκρατίας. Φτάνει. Έχετε χάσει την ψυχραιμία σας. Αφού δυο μέρες μάς μιλάνε για τη χούντα της κυβερνήσεως, έχουν το θράσος να μας κάνουν και μαθήματα αξιοπρέπειας. Βρείτε εσείς την αξιοπρέπεια, κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, και μετά να κάνετε μαθήματα στους άλλους», απάντησε ο υπουργός Υγείας.

Ο ¶δωνις Γεωργιάδης απέδωσε, από την άλλη, σε εσωτερικούς λόγους του ΣΥΡΙΖΑ την κατάθεση πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης και κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση για διγλωσσία εκτός των όσων λέει για το Μνημόνιο και σε άλλους κρίσιμους τομείς, όπως είναι η Υγεία.

Ο υπ. Υγείας κατέθεσε έγγραφα, τα οποία δείχνουν ότι η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας είναι πιο σκληρή από αυτή της Τask Force, στην οποία αντέδρασαν οι γιατροί και επέκρινε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αφού, εκτός των άλλων, υποδεικνύει το κλείσιμο των ιατρείων των γιατρών του ΕΟΠΥΥ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Οι γιατροί δεν είχαν βέβαια καταλάβει ότι η πρόταση της Τask Force ήταν ηπιότερη από αυτή του ΣΥΡΙΖΑ, διότι ο ΣΥΡΙΖΑ καταφέρνει να κάνει και στην Υγεία αυτό που κάνει και με το Μνημόνιο: άλλα λέει από 'δω, άλλα από 'κει», ανέφερε ο ¶δωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Υγείας είπε ακόμη πως «όλη αυτή η φασαρία που βλέπει ο ελληνικός λαός, οι κατηγορίες για χούντα, οι απεργίες οι οποίες κάνουν, είναι για να εφαρμόσουν ακριβώς τις ίδιες προτάσεις» και προσέθεσε πως τα ψέματα τελείωσαν, η χώρα πρέπει να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις.

Αφού είπε πως ο Τσίπρας πράγματι έκανε μια σημαντική αποκάλυψη από το Τέξας, διερωτήθηκε καταλήγοντας: «Αφού τελικά δεν θα σκίσει το Μνημόνιο, γιατί δεν καθόμαστε να κάνουμε μια κανονική συζήτηση και να συνεννοηθούμε, αντί να μιλούμε για χούντες και πολλά άλλα, τα οποία το μόνο που είναι να πλήττουν το κοινοβουλευτικό μας σύστημα;».

Πηγή: Τα Νέα

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συνελήφθη 16χρονος που μαχαίρωσε τον αδελφό του μέσα στο σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη ‑ Σε σοβαρή κατάσταση το θύμα

Χτες

Ο 23χρονος τραυματίστηκε στον θώρακα και το πόδι - Την υπόθεση ερευνά το αστυνομικό τμήμα Νεάπολης Συκεών

ΟΦΗ ‑ ΠΑΟΚ 0‑5: Χόρεψε... πεντοζάλι στο Ηράκλειο ‑ Δείτε τα γκολ

Χτες

Ο... μισός ΠΑΟΚ έκανε πλάκα στο «Γεντί Κουλέ»

Οργή στο Ισραήλ για τους υποσιτισμένους ομήρους: «Σαν να ήταν σε στρατόπεδο συγκέντρωσης»

Χτες

Σύμφωνα με το ισραηλινό υπουργείο Υγείας, οι τρεις όμηροι είναι υποσιτισμένοι και έχασαν αρκετό σωματικό βάρος κατά τη διάρκεια των 491 ημερών αιχμαλωσίας τους

Εκτός παγκοσμίου πρωταθλήματος η intersex αθλήτρια Ιμάν Κελίφ – «Έχει πολύ υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης»

Χτες

«Οι τεχνικοί μας κανονισμοί ορίζουν ξεκάθαρα τις απαιτήσεις και τα κριτήρια για τη διοργάνωση», λέει η Διεθνής Ένωση Πυγμαχίας

«Σου άρεσε που σου χάιδεψα τα στήθη; – Είμαι ακόμα κ…» – Τα σοκαριστικά μηνύματα του καθηγητή από την Καβάλα στην 16χρονη

Χτες

Σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκε σε έναν φορητό υπολογιστή και σε ένα αποθηκευτικό μέσο (usb stick) υλικό παιδικής πορνογραφίας

Δημοσκόπηση‑σοκ για ΣΥΡΙΖΑ και Πλεύση Ελευθερίας: Τι ποσοστά λαμβάνουν όλα τα κόμματα

Χτες

Η υπόθεση των Τεμπών αξιολογείται το δεύτερο πλέον σημαντικότερο πρόβλημα μετά την ακρίβεια

Πέθανε ο ηθοποιός Πάνος Τουλιάτος

Χτες

Το δυσάρεστο γεγονός γνωστοποίησε ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτησή του

Πατριός τράνταξε μέχρι θανάτου 22 μηνών αγοράκι γιατί τον ενοχλούσε το κλάμα του

Χτες

Το ταρακούνησε τόσο δυνατά που ο εγκέφαλός του αποκολλήθηκε μέσα στο κρανίο του, αποφάνθηκε ο ιατροδικαστής - Καταδικάστηκε σε ισόβια

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.