E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Έξαλλη η Ελεονώρα Μελέτη με τη Μαρία Κίτσου για τα «όρνια»

H Μαρία Κίτσου είχε μιλήσει στον Αρη Καβατζίκη και, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην δημοσιότητα, αλλά και τις ανακρίβειες που ακούγονται κατά καιρούς για εκείνη.

Έξαλλη η Ελεονώρα Μελέτη με τη Μαρία Κίτσου για τα «όρνια»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 22/6/2022 | 12:30

Με αφορμή τα όσα δήλωσε η Μαρία Κίτσου για τα πάνελ και το σχολιασμό, η Ελεονώρα Μελέτη «ξέσπασε» και διαχώρισε τη δική της δουλειά από αυτή που σχολίασε η ηθοποιός.

Ειδικότερα, η Μαρία Κίτσου μίλησε στον Αρη Καβατζίκη και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη δημοσιότητα, αλλά και τις ανακρίβειες που ακούγονται κατά καιρούς για εκείνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ήταν προστατευτικό αυτό που έγινε με τον covid. Μας βοήθησε όλο αυτό που έγινε με την πανδημία, γιατί δεν βγαίναμε έξω στον κόσμο, φορούσαμε μάσκες. Όταν άνοιξε όμως όλο αυτό, ήταν λίγο too much. Αλλά όχι από τον κόσμο. Ο κόσμος ήταν υπέροχος στις εκδηλώσεις του. Τα media. Ήταν δύσκολο να βλέπεις ό,τι λες και ό,τι κάνεις ή δεν κάνεις, να γράφεται, να διαστρεβλώνεται ή να χρησιμοποιείται για άλλους λόγους. Είχε κάτι πολύ δυσάρεστο και άγριο όλο αυτό. Δεν μου αρέσει αυτού του είδους η έκθεση. Είναι άγριο να κάθονται στις εκπομπές και στα πάνελ να προσπαθούν σαν αρπακτικά, σαν όρνια να ξεζουμίσουν το παραμικρό, να βρουν πράγματα εκεί που δεν υπάρχουν. Όλο αυτό το πράγμα ήταν πολύ άσχημο. Δεν έχει σχέση με τη δουλειά μας», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Κίτσου.

Η αντίδραση της Ελεονώρας Μελέτη στα λεγόμενα της ηθοποιού

Η Ελεονώρα Μελέτη δεν έκρυψε την ενόχλησή της στη σημερινή εκπομπή και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Είμαι πραγματικά θυμωμένη με την Μαρία Κίτσου. Αυτό που περιγράφει ότι τα πάνελ κάθονται σαν όρνια να δουν πράγματα που δεν υπάρχουν δεν έχει καμία σχέση με τη δική μας δουλειά. Ο καθένας να μιλάει για τη δουλειά του. Όπως και εκείνη θεωρεί ότι όλη αυτή η έκθεση που συνοδεύει τη δουλειά της δεν την αφορά, όπου όμως να της πω να μην το παίρνει και τόσο προσωπικά γιατί αυτή τη στιγμή παίζει σε ένα σήριαλ που τρία χρόνια σκίζει σε νούμερα τηλεθέασης.

Ήταν ηθοποιός και πριν απλά το ευρύ κοινό δεν τη γνώριζε γιατί έπαιζε σε πολύ ποιοτικές παραστάσεις σε μικρά θεατράκια της Αθήνας και ήταν λογικό να μη συνοδεύεται με τέτοια έκθεση. Δεν πρέπει να αφορίζουμε έτσι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια του Mega.

«Δεν υπάρχει λόγος ακόμα και όταν σε πειράζει τόσο πολύ αυτή η έκθεση, όταν εκτίθεσαι μέσα από μια συνέντευξη να το τονίζεις. Ή σταμάτα να εκτίθεσαι ή μη ξανακάνεις κάτι τόσο εμπορικό στην τηλεόραση ή να παραμείνεις στο Εθνικό Θέατρο που έχει μια ποιότητα και μια ελεγχόμενη προβολή. Μην εκθέτεις και μη χαρακτηρίζεις ανθρώπους που κάνουν τη δουλειά τους και τους αποκαλείς όρνια. Δεν είμαστε όρνια ρε φίλε» ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατερίνα Καινούργιου: Τι της είπαν για τη βαφή της και πώς αντέδρασε ‑ «Δέχτηκα χυδαία σχόλια»

Χτες

Η παρουσιάστρια του Alpha ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε μετά τη γέννηση της κόρης της και κάλεσε σε σεβασμό και επιείκεια.

Με γούνα και αυτιά η Καίτη Γαρμπή σε εμφάνιση... λαγουδάκι για το Πάσχα

Χτες

Η τραγουδίστρια έστειλε ευχές για καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα

Μελίνα Ασλανίδου: Μεγάλη Παρασκευή στα Μετέωρα – Ψέλνει μέσα στα μοναστήρια

Χτες

Δεν έχει κρύψει τη βαθιά της σύνδεση με τη θρησκεία

Ο ευρηματικός τρόπος της Τουρκάλας ρεπόρτερ Ντενίζ Ακσόι για να φτάσει στο ύψος τον Ταβάρες της Ρεάλ

Χτες

Η δημοσιογράφος βρήκε λύση στη μεγάλη διαφορά ύψους με τον σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ο Ντάνιελ Κρεγκ στην περιφορά του Επιταφίου στον Αγιο Κωνσταντίνο της Γλυφάδας, δείτε βίντεο

Χτες

Ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται στην Ελλάδα για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Νταμιέν Σαζέλν, για την οποία γυρίσματα γίνονται σε Αθήνα και Κέρκυρα

Κατερίνα Καινούργιου: Το τρυφερό story που δημοσίευσε ο άντρας της, Παναγιώτης Κουτσουμπής, με τη νεογέννητη κόρη τους

Προχτές

Η παρουσιάστρια του Alpha έφερε στον κόσμο το παιδί τους το απόγευμα της Παρασκευής, 3 Απριλίου

Η Έφη Θώδη ευχήθηκε «καλή Ανάσταση» με ένα βίντεο στο Instagram

Προχτές

Σας εύχομαι υγεία, χαρά και ευλογία, είπε η τραγουδίστρια στους διαδικτυακούς της ακόλουθους

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πάσχα στη Μύκονο με τον Γιώργο Γεροντιδάκη ‑ Το φιλί του ζευγαριού

Προχτές

Το ζευγάρι βρίσκεται αυτές τις μέρες στο νησί των ανέμων

Βαρύ πένθος για τον Μιχάλη Ιατρόπουλο ‑ Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή του

Προχτές

Ράκος ο Μιχάλης Ιατρόπουλος από τον θάνατο αγαπημένο του προσώπου.

Ο Ακύλας έγινε... πασχαλινό αυγό, δείτε φωτογραφία

Προχτές

Η μαγεία της Eurovision συναντά τη γιορτινή διάθεση, αναφέρεται στη λεζάντα που συνοδεύει την εικόνα

Δημήτρης Καλλιβωκάς: Δεν με ενδιαφέρει να ζήσω άλλο, κουράστηκα

Προχτές

Ψάχνω τρόπο να φύγω από τη ζωή, δηλώνει ο ηθοποιός σε συνέντευξή του

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.