ADVERTISEMENT

MAD VMA 2022: Επεισόδια και ξύλο μεταξύ των τράπερς Light και Snik

Επεισοδιακή η βραδιά στα Mad Video Music Awards

Από το NEWSROOM
1' χρόνος ανάγνωσης
MAD VMA 2022: Επεισόδια και ξύλο μεταξύ των τράπερς Light και Snik
ADVERTISEMENT

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Θερμόαιμοι, ανεξέλεκτοι και χωρίς καμία αίσθηση του χώρου και του χρόνου αλλά και κανένα σεβασμό στη διοργάνωση που τους φιλοξενούσε, τα Mad Video Music Awards, οι τράπερς Light και Trannos αντάλλαξαν βαριές κουβέντες και δεν δίστασαν να παίξουν και ξύλο.

Μάλιστα πιάστηκαν δύο φορές στα χέρια με αποτέλεσμα να διακοπεί το σόου την πρώτη φορά για μισή ώρα, ενώ τη δεύτερη φορά που ο τραπερ χίμηξε στη σκηνή ετοιμαζόταν η Ελένα Παπαρίζουν να παραλάβει βραβείο από την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

ADVERTISEMENT

Μια ιδιαίτερη στιγμή, που όλοι χειροκροτούσαν συγκινημένοι αλλά ο τραπερ Light δεν σεβάστηκε και πήγε να συνεχίσει τον καβγά.

Ο Αργυρός σε ρόλο… κυανόκρανου
Το σόου διεκόπη για άλλα 20 λεπτά, με τους διοργανωτές να ζητούν να αποχωρήσουν όσοι δημιουργούσαν προβλήματα. Κάτι που μετά από κάποια λεπτά έπραξε ο Snik.

Να ηρεμήσει την κατάσταση ανέλαβε μαζί με τον παρουσιαστή Θέμη Γεωργαντά, ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός, απευθύνοντας σε όλους έκκληση για ηρεμία και υπενθυμίζοντας ότι πρόκειται για μια «γιορτή της μουσικής».

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο