ADVERTISEMENT

Θεσσαλονίκη: Αγρια συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών ‑ Στο νοσοκομείο 37χρονος που κατέβηκε να τους χωρίσει

Άγρια συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών σημειώθηκε τα μεσάνυχτα στην ανατολική Θεσσαλονίκη

Newsroom

Ενημερώθηκε
1' χρόνος ανάγνωσης
Θεσσαλονίκη: Αγρια συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών - Στο νοσοκομείο 37χρονος που κατέβηκε να τους χωρίσει
ADVERTISEMENT

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Άγρια συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών σημειώθηκε τα μεσάνυχτα στην ανατολική Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια του οποίου τραυματίστηκε ένας ένοικος της περιοχής στην προσπάθεια να τους χωρίσει, ενώ λίγο αργότερα συνελήφθη ένας από τους εμπλεκόμενους.

Αναλυτικά ομάδα περίπου πέντε ατόμων συνεπλάκη λίγο μετά τις 12 στις οδούς Δελφών με Αντωνίου Νάστου, στην περιοχή της Χαριλάου, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Πώς τραυματίστηκε ο 37χρονος

Ο 37χρονος ένοικος οικοδομής, πλησίον του επεισοδίου, κατέβηκε από το διαμέρισμα για να τους χωρίσει. Τότε, δέχτηκε επίθεση με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά.Ο 37χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και λίγο αργότερα αποχώρησε, ενώ για το περιστατικό οι αρχές πέρασαν συνέλαβαν λίγο αργότερα σε έναν 28χρονο, Γεωργιανής καταγωγής, για σωματικές βλάβες και παράνομη παραμονή στην χώρα.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο