E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Μεγαλώνει η αλυσίδα αλληλεγγύης του Humanity Greece

Μαζί γινόμαστε ο κόσμος που αλλάζει

Μεγαλώνει η αλυσίδα αλληλεγγύης του Humanity Greece
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 19/7/2022 | 13:56

Μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση και αναμνήσεις παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στην κατάμεστη αίθουσα της Atraktos στην Αθήνα για τον εορτασμό των  πρώτων γενεθλίων του ανθρωπιστικού οργανισμού Humanity Greece. Την ιδιαίτερη βραδιά παρουσίασε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο ο Stand - Up Comedian Γιώργος Χατζηπαύλου, ενώ τις εντυπώσεις κέρδισαν οι 16 πιο μικροί εθελοντές που άνοιξαν χορευτικά την εκδήλωση στους ρυθμούς του αγαπημένου «Ας κρατήσουν οι χοροί» του Διονύση Σαββόπουλου και μοίρασαν αναμνηστικό δώρο σε όλους τους παρευρισκόμενους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αλυσίδα αγάπης και αλληλεγγύης που ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2021, στις καταστροφικές πυρκαγιές της χώρας, από νέους ανθρώπους, μεγάλωσε και δυνάμωσε μόλις σε διάστημα ενός έτους μέσα από την αμέριστη προσφορά  πολιτών, πολλαπλασιάζοντας το εθελοντικό γίγνεσθαι και βοηθώντας όλο και περισσότερους συνανθρώπους μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ιδρύτρια του Humanity Greece Γεωργία Παράσχου μαζί με τους εθελοντές, αναφέρθηκαν στις πρώτες μέρες εθελοντικής παρουσίας και προσφοράς στις πληγείσες περιοχές, τα δεκάδες μηνύματα που δέχονται καθημερινά για βοήθεια, την άνευ προηγουμένου ανταπόκριση σε ανάγκες τροφίμων, ρουχισμού και ειδών πρώτης ανάγκης. Αυτό είναι το έργο του Humanity Greece που είχε ως αποτέλεσμα την ίδρυση του 1ου Εθελοντικού Συντονιστικού Κέντρου της χώρας που λειτουργεί για τη συλλογή, την αποθήκευση και τη διαλογή των αγαθών πριν την αποστολή τους σε οποιαδήποτε συνθήκη κρίνεται απαραίτητη.

246 οικογένειες στηρίζονται σε μηνιαία βάση από το Humanity Greece σε διάφορες περιοχές της χώρας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε εβδομαδιαία βάση ο ανθρωπιστικός οργανισμός στηρίζει ολιστικά ανθρώπους και οικογένειες που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές, περιβαλλοντικές επιπτώσεις αλλά και εκείνους που αντιμετωπίζουν χρόνια κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα, συνδέοντας τους πολίτες που επιθυμούν να προσφέρουν με τα άτομα που χρήζουν άμεσης βοήθειας.

Ένας πρότυπος κόμβος συνεργασίας, συντονισμού, συνεννόησης, σχεδιασμού και δράσης για όλους όσοι επιθυμούν να συνεργαστούν με τον εθελοντικό οργανισμό προς όφελος της κοινωνίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μικροί και μεγάλοι εθελοντές ενώνουν τις δυνάμεις τους για την άμεση επίλυση κοινωνικών ζητημάτων. Από τη βραδιά δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι άνθρωποι που στήριξαν από την πρώτη μέρα το έργο της εθελοντικής ομάδας επιβεβαιώνοντας τη δυναμική τους υποστήριξη.

Με τη συνεχή τους παρουσία τιμούν το έργο του Humanity Greece γνωστές προσωπικότητες: Αθηνά Οικονομάκου, Έλενα Χριστοπούλου, Βασιλική Μιλλούση, Ηρώ Λούπη, Μαίρη Σταυρακέλλη, Νάσος Γκαβέλας, Κατερίνα Γκαγκάκη, Κώστας Καραφώτης, Μαρία Κωνσταντάκη, Λάζαρος Καρανάσιος, Στάθης Σχίζας, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Χριστίνα Σάλτη, Ευλαμπία Ρέβη, Σάρα Σιαμπλή

Για την πολύτιμη στήριξη της δημιουργίας του Εθελοντικού Συντονιστικού Κέντρου οι εθελοντές τίμησαν τους: EU FOUNDATION, LEROY MERLIN,EUROPA, ΚΑΥΚΑΣ, KRAFT, ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ ΕΠΙΠΛΑ, SKY EXPRESS, BSK LOGISTICS, FILA, CAROLINE ROVITHI.

Υποστηρικτές της Βραδιάς: ATRAKTOS, ΒΙΚΟΣ, ΤΗΕ VAN CATERING, ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ, KTHMA ΠΑΛΥΒΟΥ, THE SUPER DRINKS PUNK-RABBIT, CIAO ITALIA, ΚΟΥΡΗΤΕΣ, ROBOSOCIETY

Μαζί Γινόμαστε ο Κόσμος που αλλάζει – Humanity Greece

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οδηγοί ταξί στο Αφγανιστάν φτιάχνουν αυτοσχέδια air condition στα αυτοκίνητα για να αντιμετωπίσουν τον καύσωνα

Σήμερα

Η φετινή άνοιξη στο Αφγανιστάν ήταν η πιο ζεστή στην ιστορία της χώρας

Τζορτζ Τσούνης: Η Γκιλφόϊλ θα είναι η καλύτερη πρέσβης που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα

Σήμερα

Ο πρώην πρέσβης των ΗΠΑ στην χώρα μας, Τζορτζ Τσούνης, μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA, εξήρε τον χαρακτήρα της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, τονίζοντας ότι οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις θα φτάσουν στο καλύτερο επίπεδο

Περιστέρι: Βίντεο ντοκουμέντο από άγριο ξυλοδαρμό σε βάρος 24χρονου

Σήμερα

«Φοβήθηκα ότι μπορεί να με σκοτώσουν»

Πυρκαγιά στο Γκραν Κάνιον: Εξαπλώνεται ραγδαία

Σήμερα

Απομακρύνονται οι τουρίστες - Έχει κάψει περισσότερα από 4.000 στρέμματα βορειότερα

Πού στρέφονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για την αποτυχημένη βομβιστική επίθεση στο σπίτι του Γιάννη Πρετεντέρη

Σήμερα

Όπως πιστεύεται η επίθεση σημειώθηκε αργά το βράδυ, ώστε οι δράστες να μην γίνουν αντιληπτοί από τους περίοικους

Σεισμική δόνηση 4,8 Ρίχτερ δυτικά των Στροφάδων

Σήμερα

Το επίκεντρο του σεισμού ήταν στα 42 χιλιόμετρα δυτικά των Στροφάδων

Καστοριά: Πυροβόλησαν και σκότωσαν αρκουδάκι 6 μηνών

Σήμερα

Πρόκειται για την τρίτη αρκούδα που εντοπίζεται νεκρή τους τελευταίους τρεις μήνες στην Π.Ε. Καστοριάς

Ρόδος: 18χρονη Γερμανίδα κατήγγειλε 19χρονο Ολλανδό για βιασμό ‑ Οι διαφορετικές εκδοχές τους

Σήμερα

Γιατί η κοπέλα δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη

Λιβύη και Τουρκία ενισχύουν τη στρατιωτική τους συνεργασία

Σήμερα

Νέα συμφωνία για εκπαίδευση και υποστήριξη

Τεράστια διάκριση για το παιδί‑θαύμα του ελληνικού τένις: Στα ημιτελικά του Wimbledon ο Παγώνης

Σήμερα

Μία τεράστια νίκη πέτυχε ο Ραφαήλ Παγώνης, κερδίζοντας την πρόκριση στα ημιτελικά του Wimbledon U14!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 15
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.