E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ξανά κύμα καύσωνα μετά το ...διάλειμμα βροχών

Απότομη αλλαγή του καιρού μετά τον καύσωνα από αύριο - Με χαλάζι και λασποβροχές, πέφτει και η θερμοκρασία - Από πότε ανεβαίνει ξανά ο υδράργυρος

Ξανά κύμα καύσωνα μετά το ...διάλειμμα βροχών
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 20/8/2022 | 17:28

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία μετά τη μεταβολή που θα παρουσιάσει ο καιρός το επόμενο δεκαήμερο στη χώρα, σύμφωνα με την πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου.

Με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook, ο κ. Αρναούτογλου παρουσιάζει τον χάρτη που δείχνει την πιθανότητα βροχοπτώσεων από αύριο, Κυριακή 21, έως και την Τετάρτη 31 Αυγούστου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως σημειώνει, θα υπάρξει πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες, η οποία όμως θα αρχίζει να ανεβαίνει ξανά προς το τέλος του μήνα. Αυτή τη φορά η ζέστη θα είναι «ολιγοήμερη» χωρίς ακραίες θερμοκρασίες.

Δείτε την ανάρτηση:

«Η μέση πορεία της μέγιστης θερμοκρασίας στη χώρα μας το επόμενο 10ήμερο με μια μόνο ματιά!
Μετα τον ιδιαίτερα άστατο καιρό την ερχόμενη εβδομάδα και την πτώση της θερμοκρασίας, υπάρχουν ενδείξεις και πάλι για ολιγοήμερη αρκετή ζέστη προς τα τέλη του μήνα (οχι κάτι το ακραίο πάντως - κάντε κλικ πάνω στις εικόνες για μεγέθυνση)»

Μεταβολή του καιρού αύριο με βροχές και καταιγίδες και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας

Την Κυριακή αναμένεται μεταβολή του καιρού από τα βόρεια, με βροχές και τοπικές καταιγίδες, οι οποίες βαθμιαία θα επεκταθούν σε αρκετές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας και ενδεχομένως στα ορεινά της Κρήτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα φαινόμενα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα είναι τοπικά έντονα και σε ορισμένες περιπτώσεις - κυρίως στα βόρεια - θα συνοδευτούν από χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους ανέμους. Σχετικά αυξημένες θα διατηρηθούν οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα, προσδίδοντας στις βροχοπτώσεις χαρακτήρα λασποβροχών.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση και θα κυμανθεί, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, στη Δυτική Μακεδονία από 16 έως 29 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 19 έως 32-34, στην Ήπειρο από 18 έως 32-33 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 19 έως 34-35, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 21 έως 33-35 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 21 έως 31 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 21 έως 35 βαθμούς, ενώ τοπικά στο Ανατολικό Αιγαίο οι μέγιστες θα φτάσουν στους 36-37 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 Μποφόρ, στο Νότιο Αιγαίο δυτικοί βορειοδυτικοί με εντάσεις 6-7 Μποφόρ και στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 5-6 Μποφόρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν, με πιθανότητα να εκδηλωθούν παροδικές βροχές κυρίως στα δυτικά και βορειοδυτικά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 27 έως 34-35 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με όμβρους ή σποραδικές καταιγίδες κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 32 βαθμούς.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης

Σήμερα

Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.

Τραγωδία στην Κύπρο: Τι προκάλεσε την κατάρρευση της πολυκατοικίας στη Λεμεσό ‑ Δείτε πώς εξελίσσεται η επιχείρηση διάσωσης

Σήμερα

Νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για δεύτερο εγκλωβισμένο, τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο.

Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα

Σήμερα

Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.

Στάθης Μαντζώρος: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό 10 μήνες μετά το εγκεφαλικό που υπέστη

Σήμερα

Ο αγαπημένος «καφετζής» του τηλεοπτικού κοινού στη σειρά «Σασμός» νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Σήμερα

Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Σήμερα

Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

Πέδρο Σάντσεθ: Η Ευρώπη να «κάνει μεγάλα όνειρα» και να αναλάβει ρόλο ως ηθικός ηγέτης

Σήμερα

Οι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο συζήτησης για το μέλλον της Ευρώπης

Ιρανικές πηγές: «Το πρόσωπο του Μοτζταμπά Χαμενεΐ έχει παραμορφωθεί, υπέστη σοβαρά τραύματα στα πόδια»

Σήμερα

Ο 56χρονος αναρρώνει και παραμένει σε πνευματική διαύγεια, ανέφεραν στο Reuters άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον στενό του κύκλο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.