E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Κάρολος: «Έλα μόνος σου, μη φέρεις τη Meghan»

Οικογενειακά δράματα στο παλάτι λίγο πριν το θάνατο της Ελισάβετ Β'

Κάρολος: «Έλα μόνος σου, μη φέρεις τη Meghan»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 10/9/2022 | 10:30

Την ώρα που η βασίλισσα πέθαινε, διαδραματίστηκε ένα άγνωστο οικογενειακό δράμα, σύμφωνα με την Daily Mail.

Ενώ οι συγγενείς της Ελισάβετ άρχισαν να σπεύδουν, ο ένας μετά τον άλλον, στο Balmoral, ο Κάρολος είπε στον πρίγκιπα Harry να μη φέρει τη Meghan Markle μαζί του, παρόλο που το ζευγάρι έτυχε να είναι ήδη στη Βρετανία, για διαφορετικούς λόγους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο πρίγκιπας Harry βρισκόταν στο Frogmore Cottage, σύμφωνα με τη «Sun», όταν του τηλεφώνησε ο πατέρας του. Τότε, σύμφωνα με μια ανώνυμη πηγή: «Ο Κάρολος είπε στον Harry ότι δεν θα ήταν σωστό για τη Meghan να έρθει στο Balmoral σε μια τόσο δυσάρεστη στιγμή».

«Ο Κάρολος είπε στον Harry ότι δεν θα ήταν σωστό για τη Meghan να έρθει στο Balmoral σε μια τόσο δυσάρεστη στιγμή».

Για να είμαστε δίκαιοι, το συγκεκριμένο αίτημα δεν πήγαζε, απαραίτητα, από προσωπική αντιπάθεια, καθώς βάσει της ίδιας πηγής, ο Κάρολος πρόσθεσε ότι «ούτε η Kate θα βρίσκεται εκεί, οι επισκέπτες πρέπει να περιοριστούν στους πολύ κοντινούς συγγενείς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Άλλες πηγές μιλούν για ένα κλίμα αμηχανίας ανάμεσα στους πρίγκιπες Harry και William καθώς, όπως ανέφερε ένα πρόσωπο του στενού περιβάλλοντος, «είναι πολύ δύσκολο να περάσεις ώρες με κάποιον που ξέρεις ότι θα κυκλοφορήσει ένα βιβλίο όπου θα γράφει για εσένα».

Το μεσημέρι εκείνης της μέρας o πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle είχαν κάνει μια δήλωση που κοινοποίησαν οι δημοσιογράφοι στο Twitter: «Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ θα ταξιδέψουν στη Σκοτία». Αυτό, όμως, δεν το γνώριζε το παλάτι, με αποτέλεσμα προφανώς να υπάρξουν αντιδράσεις και, λίγο αργότερα, να ακολουθήσει η δημόσια διευκρίνιση από το ζεύγος πως «για την ώρα, θα ταξιδέψει μόνο ο δούκας».

Κάποιοι πιστεύουν πάντως ότι το γεγονός πως ούτε η Kate Middleton θα έδινε το «παρών» χρησιμοποιήθηκε από τον Κάρολο ως δικαιολογία για να αποφύγει την επίσκεψη της Meghan Markle. Άλλωστε η Middleton πιθανόν να έμεινε πίσω γιατί ήταν η πρώτη μέρα των παιδιών της στο σχολείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι, ανεξάρτητα από τα τραγικά γεγονότα των τελευταίων ημερών, υπάρχει ένα τεράστιο ρήγμα ανάμεσα στο δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ και τη βασιλική οικογένεια, ιδιαίτερα ανάμεσα στα δύο αδέρφια. Τόσο μεγάλο, που στη διάρκεια της παραμονής του πρίγκιπα Harry στη Βρετανία, κανένας από τους δύο δεν είχε πάρει την πρωτοβουλία να επικοινωνήσουν.

Ενώ η οικογένεια ταξίδεψε σύσσωμη στη Σκοτία, ο Harry πέταξε μόνος, με το ιδιωτικό του τζετ, φτάνοντας μάλιστα στο παλάτι Balmoral μιάμιση ώρα αφού είχε ανακοινωθεί επίσημα ο θάνατος της βασίλισσας.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι ενώ η οικογένεια ταξίδεψε σύσσωμη στη Σκοτία, ο Harry πέταξε μόνος, με το ιδιωτικό του τζετ, φτάνοντας μάλιστα στο παλάτι Balmoral μιάμιση ώρα αφού είχε ανακοινωθεί επίσημα ο θάνατος της βασίλισσας.

Λέγεται ότι το πένθος μπορεί να φέρει πιο κοντά μια οικογένεια, αλλά στην περίπτωση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle δεν διαφαίνεται προς το παρόν τέτοια προοπτική στον ορίζοντα.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Από το Sex and the City στην απόλυτη απογοήτευση – τι πήγε στραβά;

Πριν 6 ώρες

Γιατί το πιο πολυσυζητημένο reboot κατέληξε σε φιάσκο;

Μαρία Λεκάκη: Ποζάρει με μαγιό στην Αμοργό και αποθεώνεται

Χτες

Η πρώτη της ανάρτηση στα social media μετά από έξι μήνες

Πρώην παίκτης του GNTM παίζει σε video clip της Cardi B

Χτες

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Κλέλια Ανδριολάτου: Ποζάρει με μαγιό σε σκάφος και τις «σβήνει» όλες ‑ «Ξέχασα τι μέρα είναι»

Χτες

Η δημοφιλής ηθοποιός απολαμβάνει τις διακοπές της στο Ιόνιο

Κατερίνα Καραβάτου: Αντέδρασε στον αέρα με την ατάκα Μπαλάσκα για Μαζωνάκη

Χτες

«Έλα ρε Σταύρο, κάνουμε σοβαρή κουβέντα εδώ»

Cardi B: Γυρίσματα στη Μύκονο με μοντέλο του GNTM για το νέο της videoclip

Χτες

Το μοντέλο υποδύεται τον σερβιτόρο στην πολυτελή θαλαμηγό της Αμερικανίδας σταρ

Μάθιου Πέρι: Η «βασίλισσα της κεταμίνης» δήλωσε ένοχη για τον θάνατό του

Χτες

Την ενοχή της για τον ρόλο της στον θάνατο του Μάθιου Πέρι παραδέχθηκε η Τζάσβιν Σάνγκα

Ήταν κάτι παραπάνω από φίλοι; Ο έρωτας που φούντωσε στα ’90s και το Hollywood δεν ξέχασε ποτέ!

Χτες

Από το Chaplin στο Only You, οι δύο superstars έγραψαν το δικό τους ερωτικό σενάριο – και παρότι το ειδύλλιο έσβησε, η χημεία τους παραμένει αξεπέραστη

Σταρόβας σε Καραβάτου: «Έλεγα ότι είναι μια κοπέλα στο κοινό με προβλήματα όρασης που γουστάρει τον Κρατερό»

Προχτές

Η αντίδραση της παρουσιάστριας στην αναφορά του πρώην συζύγου της

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.