ADVERTISEMENT

Αλέξανδρος Μπουρδούμης για δίκη Φιλιππίδη και όσα είπε η σύζυγός του

«Πώς γίνεται να έχει φιλικές σχέσεις με αυτόν που κατηγορεί η σύζυγός του;» είπε στην κατάθεσή της η Ελπίδα Νίνου

Από το NEWSROOM
2' χρόνος ανάγνωσης
Αλέξανδρος Μπουρδούμης για δίκη Φιλιππίδη και όσα είπε η σύζυγός του
ADVERTISEMENT

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Η Λένα Δροσάκη, ηθοποιός και σύζυγος του Αλέξανδρου Μπουρδούμη, είναι μία από τις γυναίκες που κατηγορούν τον Πέτρο Φιλιππίδη για βαριά εγκλήματα σεξουαλικής πράξης.

Στη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη, η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου έδωσε τη δική της κατάθεση, όπου μεταξύ άλλων έθεσε στο δικαστήριο ένα ερώτημα σχετικά με τη «φιλία» του Αλέξανδρου Μπουρδούμη με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

ADVERTISEMENT

Σύμφωνα με απόσπασμα από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», η Ελπίδα Νίνου είπε στο δικαστήριο:

«Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είχε συνεργαστεί πολλές φορές με τον Πέτρο Φιλιππίδη σε θεατρικές παραστάσεις και σίριαλ. Πρόσφατα συνεργάστηκαν και στο "Χαιρέτα μου τον Πλάτανο". Είχαν βγάλει και φωτογραφίες μαζί. Μάλιστα στην αλλαγή του χρόνου ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είχε κάνει δώρο στον σύζυγό μου ένα γούρι για "καλή χρονιά". Πώς γίνεται ο κύριος Μπουρδούμης να έχει φιλικές καλές σχέσεις με αυτόν που έχει κατηγορήσει η σύζυγός του;».

Με τη σειρά του, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης απάντησε για το δώρο που λέγεται ότι έκανε στον Πέτρο Φιλιππίδη. Ο ίδιος έκανε ξεκάθαρο ότι δεν έχει φιλία με τον κατηγορούμενο πρώην συνάδελφό του. Σχετικά με αυτό, είπε:

ADVERTISEMENT

«Ουδέποτε είχα φιλικές σχέσεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη παρά μόνο επαγγελματικές. Με τον ίδιο άλλωστε είχαμε συζητήσει αρκετούς μήνες για το θέμα της Λένας Δροσάκη πολύ πριν ξεκινήσει το κίνημα του #metoo.

Σε ό,τι αφορά το γούρι για εκείνη την Πρωτοχρονιά που αναφέρθηκε στο δικαστήριο θέλω να ξεκαθαρίσω το εξής: όταν έπαιζα στη σειρά "Χαιρέτα μου τον Πλάτανο" στην ΕΡΤ έκανα δώρο ένα γούρι σε όλους τους ηθοποιούς και το συνεργείο σε μια ομαδική αποστολή που υλοποίησε η παραγωγή. Ουδέποτε έστειλα προσωπικό δώρο στον Πέτρο Φιλιππίδη».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι»

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο