ADVERTISEMENT

Βάσια Τριφύλλη για το «Ραντεβού στα Τυφλά»: Ήταν επιτυχία, 98% τηλεθέαση μόνο ο Θεός κάνει

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην περίοδο που παρουσίαζε την εκπομπή «Ραντεβού στα Τυφλά» και αποκάλυψε κάποιες άγνωστες ιστορίες

Newsroom

Ενημερώθηκε
1' χρόνος ανάγνωσης
Βάσια Τριφύλλη για το «Ραντεβού στα Τυφλά»: Ήταν επιτυχία, 98% τηλεθέαση μόνο ο Θεός κάνει
ADVERTISEMENT

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Συνέντευξη παραχώρησε η Βάσια Τριφύλλη και αναφέρθηκε στο ριάλιτι γνωριμιών που παρουσίαζε στο παρελθόν, με τίτλο «Ραντεβού στα Τυφλά».

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη στήλη «Vintage Stories» και αναφέρθηκε στην τηλεθέαση που κατάφερε να σημειώσει η εκπομπή της τότε.

«Με προσέγγισε ο Τζώνη Καλημέρης στο Mega, μου έδειξε το "Ραντεβού" και είπα "ναι". Ήταν επιτυχία και για εμένα και για το Mega. 98% τηλεθέαση μόνο ο Θεός κάνει. Η χαρά τους ήταν τόσο μεγάλη, που άνοιξαν σαμπάνιες κι έβρεχαν τα μηχανήματα. Ήταν ένα Σάββατο που απέναντι έπαιζε αγώνας της εθνικής ομάδας μπάσκετ. Περιέργως, ο κόσμος προτίμησε εμένα», δήλωσε η Βάσια Τριφύλλη.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο