E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Μελόνι: Ο αριστερός της σύντροφος είναι ο πιο μεγάλος πολιτικός της αντίπαλος

Έχουν μαζί μια κόρη αλλά χωρίς να έχουν παντρευτεί

Μελόνι: Ο αριστερός της σύντροφος είναι ο πιο μεγάλος πολιτικός της αντίπαλος
@corriere.it
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM

Η ακροδεξιά Τζόρτζια Μελόνι κέρδισε χθες τις εκλογές στην Ιταλία, ξεπερνώντας όλους τους μεγάλους της αντιπάλους. Όλους; Όχι, γιατί έναν συγκεκριμένο δεν είναι εύκολο να τον «ξεπεράσει» ή καλύτερα «προσπεράσει».

Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον σύντροφό της, ο οποίος έχει αριστερές πεποιθήσεις, είναι δημοσιογράφος στην τηλεόραση και τάσσεται υπέρ της νομιμοποίησης της κάνναβης. Ο κατά 4 χρόνια νεότερός τα 41χρονος Άντρεα Τζιανμπρούνο, είναι το άλλο της μισό, το στήριγμα της όπως πάντα λέει η ίδια, αν και οι δυο τους έχουν εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις σε διάφορα πολιτικά και κοινωνικά θέματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν έχουν παντρευτεί, αλλά η Τζόρτζια Μελόνι τον κοιτάει και… λειώνει. Είναι μαζί τα τελευταία επτά χρόνια και έχουν αποκτήσει και μια κόρη, ονόματι Τζενέβρια. Ο έpωτας ήρθε σχεδόν αμέσως. Ο Αντρέα Τζιαμπρούνο μποιρεί να είναι δημοσιογράφος αλλά δεν είναι μπροστά στα φώτα της πολιτικής. Αλλά αν τελικά η Μελόνι γίνει πρωθυπουργός, τότε αναγκαστικά τα βλέμματα όλων θα πάνε και πάνω σε αυτόν. Συναντήθηκαν για πρώτη φορά πίσω από τις κάμερες μιας τηλεοπτικής εκπομπής. Και εκείνη τον μπέρδεψε για έναν βοηθό της εκπομπής.

@contra-ataque.it

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως ανέφερε η ίδια σε συνέντευξή της στο δίκτυο «Libero», «Εκεί συνάντησα τον άνδρα της ζωής μου. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά». Εκείνη έφτασε στο στούντιο για την εκπομπή «Quinta Colonna». Ήταν εξαντλημένη και πεινούσε πολύ μετά από μια δύσκολη ημέρα για την προεκλογική εκστρατεία. Κάποιος βοηθός της έβγαλε μια μπανάνα από την τσάντα της, εκείνη έφαγε δυο μπουκιές και μετά του την έδωσε στον Τζιαμπρούνο, γιατί νόμιζε ότι είναι βοηθός και όχι δημοσιογράφος.

«Τα μάτια μας συναντήθηκαν και ένιωσα περίεργα. Από τότε άρχισα να τη φλερτάρω» , είχε παραδεχθεί ο δημοσιογράφος σε δική του συνέντευξη. «Ο Αντρέα είναι ένας φανταστικός πατέρας, ασχολείται πολύ με την εξάχρονη κόρη του. Περνά μια εβδομάδα στο Μιλάνο κάθε μήνα, αλλά όταν είναι εδώ (στη Ρώμη) δουλεύει σχεδόν πάντα τα βράδια για να είναι συνεχώς δίπλα στην κόρη του. Ο ένας βοηθάει τον άλλον, αλληλοσυμπληρωνόμαστε», έχει πει η Μελόνι.

«Όταν είμαστε οι δυο μας μαζί, προσπαθώ να μην πάει το μυαλό μου στην πολιτική, να αποσυνδεθώ λίγο από αυτή. Δεν είναι βέβαια το πιο εύκολο πράγμα, αφού και εκείνος παρακολουθεί τα πάντα. Συζητάμε για τη νομιμοποίηση των ελαφρών ναρκωτικών, τα ομόφυλα ζευγάρια. Δεν σκεφτόμαστε τα ίδια», συνέχισε η Μελόνι.

Όσοι τους γνωρίζουν λένε ότι αισθάνονται ολοκληρωμένοι αλλά αναρωτιούνται, τι μπορεί να γίνει αύριο. Αν η Μελόνι γίνει η πρώτη γυναίκα που θα γίνει πρωθυπουργός της Ιταλίας, τότε ίσως το ζευγάρι να επισημοποιήσει τη σχέση του.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πότε γεννήθηκε το πρώτο κινητό τηλέφωνο

Πριν 6 ώρες

Σίγουρα δεν το ξέρετε

Σήμερα έμαθα: Ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που έπαιξε στο εξωτερικό

Πριν 6 ώρες

Μάλλον δεν είναι αυτός που είχατε στο μυαλό σας

Σαν σήμερα: Πέθανε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος

Πριν 6 ώρες

Στις 19 Μαρτίου του 2019

4 ντόπιοι μας εξηγούν το παραδοσιακό καρναβάλι της περιοχής τους

Χτες

Τύρναβος, Ξάνθη, Σοχός και Νάουσα στο γλέντι.

Το αγόρι που μεγάλωσε μέσα σε μια φούσκα

Χτες

Ο Ντέιβιντ Βέτερ και η ιδιαίτερη ιστορία του

Μέσα στην πόλη ‑ φάντασμα της Centralia, που καίγεται εδώ και 60 χρόνια

Προχτές

Είναι απίστευτο αλλά το έδαφος φλέγεται ακόμα

Γιατί οι πολύ έξυπνοι άνθρωποι είναι πιο ευτυχισμένοι όταν είναι μόνοι τους

Πριν 3 μέρες

Μια νέα μελέτη εξετάζει την άνεσή μας να είμαστε κοντά σε άλλους ανθρώπους ως υποπροϊόν της εξέλιξης.

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.