E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

NBA: Οι Bucks του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι φαβορί. Θα το πάρουν;

Οι άμεσοι ανταγωνιστές και τα ψημένα «ελάφια»

NBA: Οι Bucks του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι φαβορί. Θα το πάρουν;
@brewhoop.com
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ

Πριν από μερικές ημέρες οι προβλέψεις των 30 General Managers των ομάδων του NBA, έφεραν στην πρώτη θέση των φαβορί τους Milwaukee Bucks του Γιάννη Αντετοκούνμπο. O ίδιος είναι και στη δεύτερη θέση των προβλέψεων για MVP, πίσω μόνο από τον Luca Doncic.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα οι Bucks συγκέντρωσαν το 43% των ψήφων, με τους πρωταθλητές Golden State Warriors να ακολουθούν στη δεύτερη θέση με 25% και τους Los Angeles Clippers στην τρίτη με 21%. Την τετράδα έκλεισαν οι περσινοί φιναλίστ των τελικών, Boston Celtics με 11%.

Μπορούν οι Bucks να το πάρουν; Και φυσικά μπορούν. Αν είναι υγιείς, πράγμα που δεν είχαν την τύχη να έχουν πέρυσι. Η απουσία του Khris Middleton ήταν πολύ σημαντική, με τους Bucks να φτάνουν μέχρι τους ημιτελικούς και να χάνουν στο 7o ματς από τους μετέπειτα πρωταθλητές Ανατολής και φιναλίστ στον τελικό του NBA.

Αν υπήρχε ο Khris Middleton τα πράγματα ίσως ήταν διαφορετικά. Δεν έλειψε σε έναν και δυο αγώνες άλλωστε. Μέχρι στιγμής ο Bucks είναι υγιείς και έχουν ηγέτη και σπουδαία ομάδα, οπότε γιατί να μην μπορούν;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι Warriors θα προσπαθήσουν να υπερασπιστούν τον τίτλο τους και έχουν κάθε ικανότητα να το κάνουν. Οι Clippers πάλι πέρυσι είχαν και αυτοί προβλήματα τραυματισμών. Πολλά περισσότερα. Και τώρα φαίνονται και αυτοί να είναι υγιείς. Οι Celtics είναι πάντα υπολογίσιμοι, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε τους Phoenix Suns, τους Philadelphia 76ers και τους Denver Nuggets.

Η περυσινή έκπληξη της λίγκας οι Memphis Grizzles σίγουρα θα βγάλουν διάθεση και φρεσκάδα στο παρκέ και θα είναι πάλι υπολογίσιμοι. Ίσως και οι Dallas Mavericks, αλλά όχι τόσο ψηλά.

Οι Warriors έχουν σίγουρα το ρόστερ με το μεγαλύτερο βάθος, αλλά και οι Bucks είναι ομάδα που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια και έχει πολλές παραστάσεις. Αν εμφανίσουν την ίδια δύναμη, την ίδια θέληση και βρουν και άλλους τρόπους για να σκοράρουν, τότε είναι πολύ πιθανό οι GMs των ομάδων του NBA, να έχουν προβλέψει σωστά.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τα εντυπωσιακά αγάλματα που ... εμφανίζονται μόνο δυο ώρες την ημέρα!

Πριν 8 ώρες

Η εντυπωσιακή εγκατάσταση που εμφανίζεται μόνο όσο η παλίρροια το επιτρέπει – και μας δείχνει το μέλλον που χτίζουμε.

Η γενιά που δεν λέει να αφήσει το τιμόνι: Γιατί οι Boomers εμποδίζουν την αλλαγή

Πριν 8 ώρες

Boomers vs Millennials: Η μεγάλη σύγκρουση για εξουσία, σπίτια και δουλειές

Ο Έλληνας που εφηύρε το παγωτό μηχανής

Πριν 8 ώρες

Η συγκλονιστική ιστορία του Θανάση Καρβέλα

Γιατί ο χρυσός είναι πιο ακριβός από ποτέ

Πριν 8 ώρες

Τι συμβαίνει στην Αφρική όσο οι επενδυτές πλουτίζουν

Explainer: Γιατί ξέσπασε διπλωματικός… πόλεμος για μια καρμπονάρα στο Ευρωκοινοβούλιο;

Χτες

Οργή Ιταλών για ψεύτικη καρμπονάρα στις Βρυξέλλες

Πόλεμος καφετεριών: Το καφέ των 2,5 ευρώ που έχει τρελάνει το Βερολίνο

Χτες

Το φαινόμενο που προκαλεί χάος στη Γερμανία

NASA: Γιατί η Σελήνη… συρρικνώνεται

Χτες

Σεισμοί, ρήγματα και μια απρόσμενη συρρίκνωση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.