ADVERTISEMENT

Σταύρος Σβήγκος: Ολόγυμνος για καλό σκοπό

Ο Σταύρος Σβήγκος συμμετέχει στην ετήσια φιλανθρωπική φωτογράφηση για τον HIV

Newsroom
1' χρόνος ανάγνωσης
Σταύρος Σβήγκος: Ολόγυμνος για καλό σκοπό
ADVERTISEMENT

Ο Σταύρος Σβήγκος είναι μία από τις 29 προσωπικότητες που φωτογραφίζονται στην ετήσια φιλανθρωπική φωτογράφηση του περιοδικού Down Town για τον HIV. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα HIV/AIDS ο γνωστός ηθοποιός πέταξε τα ρούχα του και πόζαρε ολόγυμνος στον φωτογραφικό φακό του Κοσμά Κουμιανού.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

«Οφείλουμε να αγκαλιάσουμε τους φορείς. Το στίγμα δεν αφορά μόνο το AIDS αλλά ό,τι διαφορετικό υπάρχει στην κοινωνία. Η Επιστήμη έχει κάνει θαύματα και ό,τι κάποτε μας τρομοκρατούσε σήμερα πρέπει να το αγκαλιάσουμε και μαζί να προχωρήσουμε μπροστά, κάνοντας ό,τι καλύτερο μπορούμε ο ένας για τον άλλο» δηλώνει ο Σταύρος Σβήγκος για τον HIV και το στίγμα που ακόμα συνοδεύει τον ιό.

ADVERTISEMENT

«Ένας γνωστός μου έχει διαγνωστεί με HIV. Παίρνει τη φαρμακευτική του αγωγή και ζει τη ζωή του κανονικά» εξομολογείται ο ηθοποιός.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο