ADVERTISEMENT

Ηράκλειο: Περίμενε τη γυναίκα του με ... την καραμπίνα

Είχε προηγηθεί καβγάς

Από το NEWSROOM
1' χρόνος ανάγνωσης
Ηράκλειο: Περίμενε τη γυναίκα του με ... την καραμπίνα
ADVERTISEMENT

Σοκαριστικό ήταν το θέαμα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί στο Ηράκλειο -που έλαβαν καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία- όταν είδαν έναν 56χρονο να περιμένει με την καραμπίνα στα χέρια τη σύζυγό του!

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ήταν στις 2:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν το ζευγάρι είχε άγριο καβγά μέσα στο σπίτι του σε περιοχή στα προάστια του Ηρακλείου.

ADVERTISEMENT

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο 56χρονος άνδρας έβρισε και απείλησε την 54χρονη σύζυγο του και εκείνη χωρίς να το σκεφθεί άνοιξε την πόρτα και έφυγε αμέσως από το σπίτι.

Λίγη ώρα αργότερα αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο -πιθανότατα είχαν ειδοποιηθεί από περίοικους- πήγαν στο σπίτι του ζευγαριού και βρήκαν τον 56χρονο άνδρα να κρατά στα χέρια του μία καραμπίνα.

Ο 56χρονος, ο οποίος φέρεται να βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, συνελήφθη από τους αστυνομικούς με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας αλλά και παράβαησης του νόμου περί όπλων.

Πλέον βρίσκεται κρατούμενος στο Α’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου, το οποίο διενεργεί τη σχετική προανάκριση ενώ αναμένεται να περάσει και από τον Εισαγγελέα Ηρακλείου.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο