E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Δανάη Μπάρκα: Η γιαγιά της θέλει να τη δει να παντρεύεται, πριν πεθάνει ‑ «Να είναι παίδαρος, όχι μαλ****»

Η Δανάη Μπάρκα έκανε ξεχωριστή ανάρτηση, αφιερωμένη στη γιαγιά της, Τούλα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Δανάη Μπάρκα: Η γιαγιά της θέλει να τη δει να παντρεύεται, πριν πεθάνει ‑ «Να είναι παίδαρος, όχι μαλ****»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 15/12/2022 | 21:05

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη» έχει εκφράσει πολλές φορές δημόσια την αδυναμία που τρέφει για τη γιαγιά της και συχνά, κάνει δημοσιεύσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναφέροντας εκείνη.

Σε μια νέα της ανάρτηση, η Δανάη Μπάρκα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την ημέρα που πέρασε με τη γιαγιά της και τους έδειξε στιγμιότυπα, αλλά και βίντεο από τον χρόνο που πέρασαν μαζί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε ένα από αυτά, οι δυο τους βρίσκονται στο αμάξι, με τη γιαγιά Τούλα να της εκφράζει την επιθυμία που έχει, να τη δει ντυμένη νύφη, πριν πεθάνει. Φυσικά, από το βίντεο δεν λείπει το χιούμορ που χαρακτηρίζει και τις δύο.

«Εγώ θέλω να παντρευτείς, προτού πεθάνω. Αλλά ένα ωραίο παιδί σαν κι εσένα, να είναι παίδαρος, όχι μαλ****», ακούγεται να λέει στην παρουσιάστρια, με εκείνη να γελάει.


Στη συνέχεια, δημοσίευσε ακόμα μερικά βίντεο με τη γιαγιά της να τραγουδάει και να χορεύει, ενώ αποκάλυψε πως σύντομα θα βρεθεί μαζί της στα μπουζούκια για να ακούσουν τις Μέλισσες και τη Δέσποινα Βανδή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, μίλησε για εκείνη χρησιμοποιώντας πολύ τρυφερά λόγια. Πιο συγκεκριμένα, έγραψε: «Ένα χαλαρό μεσημέρι απ την ζωή μου με την #γιαγιάΤούλα. Η αγάπη μου,η μυρωδιά μου, η αγκαλιά μου στα εύκολα & τα δυσκολα. Όλη η τρέλα σε έναν άνθρωπο. Σήμερα πηγαμε στο Γηροκομείο Πειραιά βόλτα να κάνουμε έκπληξη σε άλλους υπέροχους ανθρώπους και να τους πάμε γλυκα και λουλούδια για τις γιορτές (θα τα δείτε όλα σε λίγες μέρες). Μέσα σε 10’ τους είχε γνωρίσει όλους, είχε μάθει ιστορίες και ονόματα, είχε ζητήσει τηλέφωνα και είχε υποσχεθεί πίτες και βόλτες. Μετά έκλαψε με διηγήσεις που άκουσε, συγκινήθηκε σε στιγμές και στο τέλος σηκώθηκε και χόρεψε. Ε, στο φυσικά ζήτησε και γάμους όπως πάντα αλλά και..μπουζουκια. Σε όλα είναι μέσα. Στα καλά, στις τρέλες μου, στους φίλους μου, στις βόλτες, στα ταξίδια. Ζει την κάθε στιγμή σα να μην την νοιάζει τίποτα και το μόνο που λέει κάθε λίγο και λιγάκι είναι "να έχετε ωραίους ανθρώπους γύρω σας. Όχι όμορφους μόνο,η ομορφιά φεύγει,χάνεται. Να έχετε αυτούς που γελάτε και σας παίρνουν αγκαλιά και ξεχνάτε τα προβλήματα γιατί η ζωή είναι δύσκολη και πρέπει να την ζούμε ομορφα". Τραγουδάει με την πρώτη αφορμή (@melisses_official + @desp1navandi ετοιμαστείτε😂), πιάνει κουβέντα με κάθε άνθρωπο που συναντάει και τον καλεί σπιτι της να του κάνει το τραπέζι. Αυτή είναι η γιαγιά μου. Η γιαγιά που είναι συνώνυμο της αγαπης,της ομορφιάς, του χιούμορ, της ανοιχτωσιάς και της δοτικότητας. Γιαγιά μου, ποσό τυχερή που μεγάλωσα και μεγαλώνω με σένα. Ευτυχώς που δεν ξέρεις πόσο σ’αγαπαω γιατί θα τρόμαζες απ το μέγεθος. Είσαι η αγκαλιά που θα ήθελα πάντα να τρέχω για να κρύβομαι απ’ότι με απασχολεί. Είσαι ο άνθρωπος που μου θυμίζει τι έχει αξία σ αυτό τον κόσμο και η φωνή που πάντα όταν ακούω με κάνει να ανατριχιάζω από χαρά. Σε λατρεύω. Σε ευχαριστώ. Μακάρι να σου μοιάσω ♥️»

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Survivor: Προς τη δεύτερη φάση της Ένωσης – Ποιος τραγουδιστής θα ανάψει το πάρτι;

Σήμερα

Η ένταση στις ψηφοφορίες και ο αγώνας ασυλίας φέρνουν δραματικές στιγμές στο νέο επεισόδιο

Μεγακλής Βιντιάδης για Γιώργο Λιάγκα: «Πέντε τύποι λένε ό,τι τους έρθει για να γράφουν τα έντυπα»

Σήμερα

Ο τηλεσκηνοθέτης επικρίνει τα σημερινά τηλεοπτικά προγράμματα για το τεχνητό τους μελόδραμα

Θάλεια Ματίκα στο εορταστικό της ΕΡΤ: «Ήρθα κυρίως για το φαγητό» – Τάσος Ιορδανίδης: «Εγώ νόμιζα για μένα»

Σήμερα

Παραδοσιακό ναξιώτικο γλέντι στο «Καλημέρα Είπαμε» με την ηθοποιό και τον παρουσιαστή

Κατερίνα Καινούργιου: Τι της είπαν για τη βαφή της και πώς αντέδρασε ‑ «Δέχτηκα χυδαία σχόλια»

Χτες

Η παρουσιάστρια του Alpha ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε μετά τη γέννηση της κόρης της και κάλεσε σε σεβασμό και επιείκεια.

Με γούνα και αυτιά η Καίτη Γαρμπή σε εμφάνιση... λαγουδάκι για το Πάσχα

Χτες

Η τραγουδίστρια έστειλε ευχές για καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα

Μελίνα Ασλανίδου: Μεγάλη Παρασκευή στα Μετέωρα – Ψέλνει μέσα στα μοναστήρια

Χτες

Δεν έχει κρύψει τη βαθιά της σύνδεση με τη θρησκεία

Ο ευρηματικός τρόπος της Τουρκάλας ρεπόρτερ Ντενίζ Ακσόι για να φτάσει στο ύψος τον Ταβάρες της Ρεάλ

Χτες

Η δημοσιογράφος βρήκε λύση στη μεγάλη διαφορά ύψους με τον σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ο Ντάνιελ Κρεγκ στην περιφορά του Επιταφίου στον Αγιο Κωνσταντίνο της Γλυφάδας, δείτε βίντεο

Χτες

Ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται στην Ελλάδα για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Νταμιέν Σαζέλν, για την οποία γυρίσματα γίνονται σε Αθήνα και Κέρκυρα

Κατερίνα Καινούργιου: Το τρυφερό story που δημοσίευσε ο άντρας της, Παναγιώτης Κουτσουμπής, με τη νεογέννητη κόρη τους

Προχτές

Η παρουσιάστρια του Alpha έφερε στον κόσμο το παιδί τους το απόγευμα της Παρασκευής, 3 Απριλίου

Η Έφη Θώδη ευχήθηκε «καλή Ανάσταση» με ένα βίντεο στο Instagram

Προχτές

Σας εύχομαι υγεία, χαρά και ευλογία, είπε η τραγουδίστρια στους διαδικτυακούς της ακόλουθους

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πάσχα στη Μύκονο με τον Γιώργο Γεροντιδάκη ‑ Το φιλί του ζευγαριού

Προχτές

Το ζευγάρι βρίσκεται αυτές τις μέρες στο νησί των ανέμων

Βαρύ πένθος για τον Μιχάλη Ιατρόπουλο ‑ Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή του

Προχτές

Ράκος ο Μιχάλης Ιατρόπουλος από τον θάνατο αγαπημένο του προσώπου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.