E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η πρώτη φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη κρατώντας αγκαλιά το μωρό της

Τρισευτυχισμένοι είναι η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

Η πρώτη φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη κρατώντας αγκαλιά το μωρό της
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 10/1/2023 | 17:24

Τρισευτυχισμένοι είναι η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αφού εδώ και λίγες ώρες κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι, καρπό του έρωτά τους. Ο «τρελαμένος» πατέρας, θέλησε μάλιστα να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μία φωτογραφία από το μαιευτήριο.

Στη λεζάντα της εικόνας που «ανέβασε» δείχνει την αγαπημένη του Ιωάννα Τούνη να κρατάει αγκαλιά τον γιο τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την συγκεκριμένη φωτογραφία, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου την συνόδευσε με το εξής μήνυμα: «Αν αγαπούσα μια φορά τις γυναίκες, μετά από αυτό που βίωσα χθες μέσα στον τοκετό θα πω ότι ΕΙΣΤΕ ΗΡΩΙΔΕΣ εσείς οι μαμάδες! Οπότε σας αγαπώ και σας θαυμάζω λίγο παραπάνω… και τη δικιά μου όσο δεν πάει! Σεβασμός και αγάπη».

Σημειώνεται πως η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου υποδέχθηκαν το πρώτο τους παιδί και το ζευγάρι το πρωί της Τρίτης (10/01) έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά το ευτυχές γεγονός, ευχαριστώντας για τις ευχές που έχει λάβει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανάρτησε ένα στιγμιότυπο με τα πατουσάκια του μωρού και πάνω σε αυτή έγραψε: «Σας ευχαριστούμε για τις ευχές και τα μηνύματά σας. Η μαμά μας είναι super δυνατή».

Το πρωί της Τρίτης, η Ιωάννα Τούνη ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, μέσα από ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Είμαστε καλά το μωράκι κι εγώ. Ευχαριστώ απεριόριστα για το ενδιαφέρον και τα άπειρα μηνύματα αγάπες μου. Είμαι πολύ κουρασμένη και αποδιοργανωμένη και δεν είμαι σε θέση για περισσότερα αυτή τη στιγμή. Όταν νιώσω καλύτερα θα επανέλθω» έγραψε η influencer και παρακάλεσε τους δημοσιογράφους να σεβαστούν την στιγμή και σημείωσε πως δεν θα ήθελε να μιλήσει σε κάποιο κανάλι. «Θα παρακαλούσα τους δημοσιογράφους να δείξουν κατανόηση και να σταματήσουν να παίρνουν τηλέφωνα/στέλνουν μηνύματα στον Δημήτρη και εμένα. Δεν θα θέλαμε να βγούμε σε κάποιο κανάλι, ούτε να κάνουμε κάποια σχετική δήλωση», ανέφερε η ανάρτηση.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Σοφία Παυλίδου για τη βίαιη επίθεση που είχε δεχτεί από τον Μάνο Παπαγιάννη: «Είπε ξέρω εγώ τι κάνω, έτσι θέλουν αυτές»

Σήμερα

«Δεν ήμουν ευτυχισμένη, έκανα σκέψεις άσχημες», εξομολογήθηκε ακόμα η ηθοποιός

Τσιτσιπάς στην «El Pais»: Δεν έχω ψηφίσει ποτέ στη ζωή μου

Σήμερα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τένις, πολιτική και το περιβάλλον

Παυλίδου για Παπαγιάννη: «Είπε στον Καλυβάτση Έτσι θέλουν αυτές, για να τη φοβερίσω το έκανα»

Σήμερα

«Νιώθω περήφανη για τον τρόπο που χειρίστηκα το περιστατικό»

Σοκ στο Big Brother: Η τραγική ιστορία της Διονυσίας Κουκίου που δε γνώριζε κανείς

Σήμερα

Η Σταρ Ελλάς του 2008 που μπαίνει στο Μεγάλο Αδερφό

Η Κέιτ Μίντλετον σπάει τους κανόνες: Η βασιλική παράδοση που δεν επιτρέπει στα παιδιά της να ακολουθήσουν

Σήμερα

Ίσως αλλάξει κι άλλες βασιλικές πρακτικές για το καλό των παιδιών της

Μαρία Εκμεκτσίογλου: «Ο γιος μου ήθελε να κάνει το μωρό να σιωπήσει με το μαξιλάρι και εκείνο είχε γίνει μπλε»

Σήμερα

«Βίωσα με τη μητέρα μου θαύμα το οποίο με σημάδεψε» είπε η Μαρία Εκμεκτσίογλου.

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.